2017 yılının en çok izlenen dizileri

2017 yılının en çok izlenen dizileri
2017 yılına girdiğimiz günden bu yana ekranlarımıza gelen dizilerin hangileri daha çok sevildi? Hangi diziler reytinglerde daha başarılı oldu? Yaz ve kış sezonuna damga vuran yapımlar arasında ilk sırayı kimler kaptı?

Bu yıl ekranlarımıza çok sayıda yeni dizi geldi. Hem yaz hemde kış sezonu olsun büyük bir başarı elde etti. Bunun yanı sıra izleyicilerde bu yıl diziler sayesinde ekranları başından ayrılamadı. Peki yeni başlayan dizilerin arasında en çok başarı elde eden ve reyting sıralamaların rakiplerini geride bırakan diziler hangileri oldu? Kanallar yeni diziler ile birlikte büyük bir yarış içerisine girdi. Bu konuda en çok yüzü gülen kanallardan biri de STAR TV oldu.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Söz dizisi STAR TV'yi ilk sıralara taşıdı. Söz dizisi Star TV'yi ilk sıralara taşırken, Kanal D'yi de İsimsizler adlı dizi ayakta tutmayı başardı. Yeni başlayan diziler izleyicinin o kadar çok hoşuna gitti ki, hepsi sezon finalinin ardından devam etme kararı aldı. Şimdi gelin birlikte 'Bu yıl en çok izlenen diziler hangileri oldu?' sorumuzun cevabını almaya..

Star Tv ekranları Söz, Fazilet Hanım ve Kızları, Ateş Böceği, Dolunay ve İstanbullu Gelin adlı diziyle izleyici fethetti. Star TV bu sayede hemen hemen her günü reytinglerde ilk sıralara yerleşti. Kanal D ise İsimsizler, Tutsak, Ver Elini Aşk, Vatanım Sensin gibi birbirinden güzel dizilere imzasını attı. Bu diziler de izleyici tarafından çok sevildi. Show TV'nin de Kalp Atışı, Yeni Gelin, Güldür Güldür Show gibi yapımları en çok izlenenler arasında. Büyük bir rekabetin yaşandığı 2017 yılının en çok izleneni kim oldu? İşte reyting sonuçları doğrultusunda elde ettiğimiz o listemiz..

2017 yılında en çok hangi dizi izlendi?


1. SÖZ
2. İSTANBULLU GELİN
3. İSİMSİZLER
4. FAZİLET HANIM VE KIZLARI
5. MASUM
6. ATEŞBÖCEĞİ
7. DOLUNAY
8. VATANIM SENSİN
9. VER ELİNİ AŞK
10. BİZİM HİKAYE
11. SAVAŞÇI
12. YENİ GELİN
13. ÇOBAN YILDIZI
14. KANATSIZ KUŞLAR
15. MERYEM

18-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar