20 Mart Salı 2018 reyting sonuçları

20 Mart Salı 2018 reyting sonuçları
20 Mart 2018 salı reyting sonuçları açıklandı. TNS tarafından ölçümlenen reyting listesinde hangi yapımları daha çok izlendi? Kanal D'nin yeni dizisi 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' reytinglerde başarılı olabildi mi? İşte ayrıntılar;

Herkesin merakla beklediği 20 Mart Salı 2018 reyting sonuçları belli oldu. Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler'in reyting yarışına yeni dizi 'Mehmed Bir Cihan Fatihi'de katıldı. Yeni dizi beklenen başarıyı ilk bölümüyle yakalayabildi mi? Gelin birlikte göz atalım.

Mehmed Bir Cihan Fatihi reytingleri

Çabuk tüketilen dizi sektöründe bir dizi yayından kaldırılırken diğer yenisi yayın hayatına başlıyor. Geçtiğimiz haftalarda dizi kıyımına giden Kanal D, iki dizisini yayından kaldırmıştı. Yine Kanal D ekranlarında yayınlanacak 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisi dün yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi.

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken dizi ilk bölümüyle TOTAL ve AB'de üçüncü sırada yer aldı. Rakiplerinden sadece 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisini geçmeyi başaran dizinin yayın hayatının uzun olması için bulunduğu konumu koruması gerekiyor.

İlk 100 TOTAL, AB ve ABC+ reyting sonuçları

21-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar