Yeni sezonda yeni bir dizi...KADIN

Yeni sezonda yeni bir dizi...KADIN
Yaz sezonunun yavaş yavaş sonuna gelinirken kanalların yeni sezon hazırlıkları da hızlandı. Yeni sezon ile ilgili ilk açıklamalar kanallardan gelmeye başladı. Kanallar yeni sezonda yine iddialı yapıtlarla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fox Tv yeni dizisi Kadın‘ın ayrıntılarını açıkladı. Bir Kore dizisinden uyarlama olacak dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci olacak. Güzel sanatçıya başrolde Caner Cindoruk eşlik edecek.
İlk başlarda dizinin başrol oyunculu için Beren Saat ismi konuşulurken sonuçta ise dizinin kadın başrol oyuncusu farklı bir ünlü isim oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda Özpirinçci ve Cindoruk’un yanında Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan ve Şerif Erol yer alacak.
Yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin Aytekin oturacak ve senaryosunu da Hande Altaylı kaleme alacak.
Beklenen dizi ne zaman yayınlanacak? Yeni sezonda yayınlanması beklenen dizinin tam olarak ne zaman izleyicisiyle buluşacağı henüz belli değil.
Kadın dizisinin konusu nedir? Kore dizisinden uyarlama olacak dizinin orijinal konuya ne kadar benzeyeceği bilinmiyor. Woman dizisinin konusu şu şekilde: Kocasını beklenmedik bir anda bir kaza sonucu kaybeden ve iki çocuğuna bakmak zorunda kalan genç bir kadın, 20 sene sonra annesiyle bir araya gelmeye çalışırken ailesinin geçimini de sağlamak için uğraşır. Dizide bir annenin zorlu hayatını anlatılacak.

19-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar