Yeni Sezonda En Çok İzlenen Diziler Hangileri?

Yeni Sezonda En Çok İzlenen Diziler Hangileri?
Bu sezon da yine TV kanalları reyting yarışında en önde yer almak için kıyasıya rekabet edecekler. Bu heyecana canlı canlı tanık olan seyirciler ise kuşkusuz yeni sezonda birbirinden farklı dizileri izlemenin ve takip etmenin heyecanını yaşayacak.

Bu heyecana canlı canlı tanık olan seyirciler ise kuşkusuz yeni sezonda birbirinden farklı dizileri izlemenin ve takip etmenin heyecanını yaşayacak. 

Geride bıraktığımız son bir ayda yayına giren yeni dizilerin ve geçen sezon olduğu gibi bu sezon da devam eden dizilerin genel bir değerlendirmesini siz değerli okurlarımız için bu yazımızda derlemeye çalıştık.  Bakalım reyting canavarı bu dizilerden hangisi daha fazla izlenmiş?

 

Pazartesi Gününde En Çok İzlenen Diziler Hangileri?

 

Yeni sezona bomba gibi bir senaryo ile giren ve hafta başını sallayan, seyircilerin şimdiden hayranı olduğu Show TV’nin yeni dizisi İçerde gönüllere taht kurdu. Geride bıraktığımız son iki haftanın reyting sonuçlarına baktığımız zaman en canlı ve yüksek skora sahip dizilerin başında İçerde geliyor. İçerde ilk iki bölümüyle daha şimdiden geçtiğimiz sezon pazartesi gününün sevilen dizileri Paramparça ve Kırgın Çiçekler’in tahtını yerinden edecek gibi gözüküyor. Bugün Shov TV’de üçüncü bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan İçerde dizisi geçtiğimiz iki haftadaki gibi yüksek reyting skorlarına sahip olacak mı bilinmez ancak dizinin daha şimdiden çok sevildiği kesin.

 

Türk Televizyonlarında Salı Günü Hangi Diziler Daha Çok İzleniyor?

 

Son yıllarda dizilerdeki baskınlığını kaybetmiş gibi gözükse de Kanal D her yıl olduğu gibi bu yılda dizi kategorisindeki yayınlarda iddialı. Geçtiğimiz sezon yayına başlayan Hayat Şarkısı bu sezon da Salı günü Türk seyircilerin en fazla izlediği dizilerin başında geliyor. Bu dizileri Show TV’de yaz aylarının başında yayına giren Gülümse Yeter ve Fox TV’nin yeni dizisi Familya takip ediyor. Bu sezon Salı gününde de diziler için kıyasıya bir reyting yarışı yaşanacak gibi, izleyelim ve görelim.

 

Çarşamba TV’de Hangi Diziler Popüler?

 

NO:309 yaz dizilerinin en çok izlenen dizileri arasındaydı. Fox TV’nin bu başarılı dizisi yeni sezonda da reyting sıralamasındaki yerini koruyarak birinciliği elden bırakmıyor. İkinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan Star TV’nin seviline dizisi Kara Sevda ise NO:309’un şimdilik gerisinde. Bu iki diziyi yine yaz aylarında başlayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz takip ediyor.

 

Perşembe Günü Televizyonda En Çok İzlenen Diziler Hangileri?

 

Yeni sezonda yine bir yaz dizisi olarak izleyici karşısına çıkan Bodrum Masalı Perşembe günü en çok izlenen dizi olarak karşımızda. Bodrum Masalı’nı geçtiğimiz sezon Star TV’de yayına giren Yüksek Sosyete takip ederken bu dizilerden sonra en çok reytinge sahip olan dizi ise yine geçtiğimiz sezon enteresan senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yeter dizisi oldu.

 

Cuma TV’de En Çok Ne İzleniyor?

 

 Bir televizyon efsanesi Arka Sokaklar Cuma günlerinin değişmez birincisi. TV’de en çok izlenen diziler arasında yer alan ve en yüksek reyting skoruna sahip olan Arka Sokaklar bu birinciliği kimseye bırakamayacak gibi. Kanal D’nin yıllardır beğeniyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinden sonra televizyonda en çok izlenen dizi Star TV’nin popüler dizisi Kiralık Aşk geliyor. Yeni sezona güçlü oyuncu kadrosuyla iddialı bir giriş yapan Fox TV’nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat ise Cuma günü en çok izlenen diziler arasında üçüncü sırada yer alıyor.

Bakalım hafta arası yayınlanan diziler arasındaki kıyasıya reyting yarışı önümüzdeki haftalarda nasıl şekillenecek. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, keyifli seyirler.

(Tüm dizileri ve televizyonda yayınlanan diğer programları kesintisizi canlı olarak izlemek istiyorsanız www.canlitv.com adresini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.)

05-10-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar