Yeni sezon diziler nerede çekiliyor?

Yeni sezon diziler nerede çekiliyor?
Yayın hayatına yeni başlayan dizilerle ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Şu an merak edilen konulardan biriside yeni sezon dizilerin nerede çekildiği. Bakalım Türk Malı ve Çocuklar duymasın dizileri nerede çekiliyor?

Türk Malı nerede çekiliyor?
Yapımcılığını Süreç Filmin, yönetmenliğini Jale Atabey’in, senaryo yazarlığını da Tayfun Güneyer'in yaptığı dizinin nerede çekildiği merak konusu. Star Tv ekranlarında 28 Mayıs 2017 Pazar günü saat 20:00'da yayınlanmaya başlayan dizi, yayınlandığı günden beri reyting sıralamasında yerini alıyor. Oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı gibi isimlerin yer adlığı Türk Malı dizinin çekildiği yer İstanbul. Çekimler İstanbul’da bir evde gerçekleştiriliyor. Yani Kuzu Ailesi İstanbul’da ikamet ediyor.

Çocuklar Duymasın nerede çekiliyor?
Yıllar sonra tekrar Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Zeyno Gönenç, Volkan Severcan ve Alparslan Özmol gibi isimlerin yer aldığı kadrosuyla Çocuklar Duymasın ekranlarda yerini alacak. Geçtiğimiz yıllarda çokça izlenen dizi, aile içinde yaşanan sıcak ilişkilerin yer aldığı bir komedi dizisiydi. Yine aynı formatta ekranlara döneceği düşünülen dizi ilgiyle bekleniyor. Sevilen dizi yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.Tabi en çok merak edilen konulardan biride dizinin nerede çekildiği. Evet Çocuklar duymasın dizisinin de çekildiği yer İstanbul. Dizi seti İstanbul’da bir eve kurulmuş ve çekimler burada devam ediyor.

Yeni sezon dizileri canlı tv katitesiyle izleyebilirsiniz.

21-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar