Yeni Gelin Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yeni Gelin Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen Yeni Gelin dizisi, 11 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Eğlenceli ve düşündürücü senaryosuyla, ekran başındaki izleyenlerine keyifli bir cumartesi akşamı yaşattı.

Beklenen Dizi Yeni Gelin  
Show TV ekranlarında uzun süredir yayınlanması beklenen Yeni Gelin dizisi, 11 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Eğlenceli ve bir o kadar da düşündürücü senaryosuyla, ekran başındaki izleyenlerine keyifli bir cumartesi akşamı yaşattı.
 

Yeni Gelin dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Beklenen dizi Yeni Gelin’in ilk bölümü keyifle izlendi. Annesi İspanyol, babası Türk olan Bella’nın Adanalı bir Türkmen Aşiretine gelin gitmesini konu alan dizinin ilk bölümünde, Bella çok zorlu günler geçirdi. Oğulları Hazar’ı ondan habersiz başka bir aşiretin kızıyla sözleyen aile, Hazar'la birlikte İstanbul’dan gelen yeni gelin Bella’yı görünce çok sinirlendi. Tabi verdikleri söz bozulmuş oldu. Bunun kızgınlığıyla bütün aile bir olup Bella’yı geri gönderebilme planları yapmaya başladı. İşte birinci bölüm Bella’nın yeni gelinlik halleri ya da yeni gelinlik eziyetleriyle geçti. 
Pekiyi 2. bölümde Bella’yı neler bekliyor. Acaba Bella’ya yapılan eziyetler bir sonraki bölümde de devam edecek mi? Bir sonraki bölümde Bella’nın annesi ve babası Adana’ya onu görmeye gelirler. Adanalı ailenin kızlarına kötü muamele yaptığını söyleyerek tabi. Onların bu söylediklerini kabul etmeyen Hazar’ın babası Kalender Ağa Bella’nın anne babasını alıkoyar ve onlara hiç beklemedikleri bir eğlence tertip eder. Diğer yandan Baran’ın kaçırdığı Kaan kurtarılmıştır, ancak bir şartla. Hazar’ın nişanı bozmasına karşılık Hazar’ın kardeşi Şirin’i Baran’la nişanlayacaklardır. Evet bakalım 3. Bölümde neler olacak. Şirin kendisinden habersiz istemediği biriyle nişanlanmayı nasıl karşılayacak. Sevdasını herkese açıklayabilecek mi?

16-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar