Yeni Gelin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yeni Gelin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yayınlanan 4. Bölüm fragmanına göre konaktaki hareketlilik önümüzdeki hafta da devam edeceğe benzer. Kaan’ın gizli sevgilisi, konağı terk eden hanımların durumu önümüzdeki haftaki bölümün merak edilenleri.

Yeni Gelin dizisi 3. bölümü yayınlandı.

Cumartesi akşamlarının zevkle izlenen dizilerinden Yeni Gelin 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarındaydı. Kahkahalarla izlenen 3. bölümde yine konak halkı izleyicilerini ekranlara kilitledi.

Yeni Gelin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.

3. bölümde, konaktaki kadınların Bella’yı gönderme çalışmaları son sürat devam ederken, bütün bunların aksine Kalender Ağa’nın Bella’ya olan sevgisini belli etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Bu duruma daha da sinirlenen ev halkı, türlü türlü planlarlar yaparak Bella’dan kurtulma çalışmalarına devam etti.

Bakalım Kaan Ağa gizli sevgilisini konaktakilerin karşısına çıkarabilecek mi? Bu durum konakta nasıl karşılanacak? Nazlı Can durumu öğrenecek mi? Öğrendiğinde tepkisi ne olacak?

Yaptıkları plan gereği konağı terk eden hanımlar tekrar nasıl geri dönecek? Hürriyetin tadını çıkaran Kalender Ağa hanımlarının geri dönmesi için bir şeyler yapacak mı? Kalender Ağa ile birlikte gece hayatına karışan Bella’nın babası, bakalım Bella’nın annesi her şeyi öğrendiğinde ne yapacak? Bütün bunların cevabı 1 Nisan Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında olacak.

 

25-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar