Yeni Gelin 17. bölümde Bozoklar müjdeli haberi aldı.

Yeni Gelin 17. bölümde Bozoklar müjdeli haberi aldı.
Yeni Gelin dizisinin bu hafta yayınlanan 17. bölümünde, Bozoklar müjdeli haberi aldı. Karantinadan kaçan aile fertlerinin başına bu kaçışta gelmedik kalmamıştı. Nihayet Bozok Aşireti karantinanın kalktığını öğrendi.

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 17. bölümü 23 Eylül Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Bozokların Karadeniz maceraları nihayet son buldu ve Bozoklar eğlenceli bir Adana’ya dönüş yoluna geçtiler. Eğlenceli dizide bütün bu olanlar izleyenleri kahkahaya boğdu.

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Yeni Gelin de başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını da Ersoy Güler üstleniyor.

Yeni Gelin yeni bölümü ile 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Show TV’de olacak. Yeni gelin dizisini her cumartesi Canlı tv’den izleyebilirsiniz.

Yeni Gelin’de bu hafta neler oldu?

Asiye’nin oyununa gelip Hüsne ile yakalanan Hazar’ın olayları hatırlamamasının ardından Bella, anne ve babasıyla birlikte evi terk eder. Bella’ya aşık olan Deli Şevki’nin yeğeni Temel de, Bella’yı kaçırır. Ancak her şeye rağmen Bella’dan vazgeçmeyen Hazar, Temel’in elinden Bella’yı kurtarır. Yaşanan olaylar üzerine Bozoklar evden kaçarak, geceyi ormanda geçirir. Daha sonra turist kılığına girerek kendilerini gizleyen Bozoklar, Karadeniz’in keyfini çıkarıp, gönüllerince eğlenirler. Günün sonunda yemek yedikleri esnada, konaktan karantinanın bittiği haberi gelir. Keyiflenen Bozoklar’ın, karşısına bu defada silahıyla Temel çıkar. Kurusıkı silahıyla Bozokları korkutmak isteyen Temel’in, Bozoklar’dan yediği dayak Temel’e iyi bir ders olur.

24-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler