Vatanım Sensin ve Payitaht Abdülhamit'te final ne zaman?

Vatanım Sensin ve Payitaht Abdülhamit'te final ne zaman?
Yazın gelmesiyle birlikte ekranlarda ki dizilerin final tarihleri belli olmaya başladı. Henüz yapımcılardan net bir tarih açıklaması gelmemekle birlikte final tarihleri yaklaşık olarak tahmin edilebiliyor.

Vatanım sensin final ne zaman?
Vatanım Sensin’in sezon finalini ne zaman yapacağı yaklaşık olarak belli oldu. 03 Medya’nın Kanal D ile yaptığı anlaşmaya göre vatanım Sensin 39 bölüm çekilecek. Bu durumda Vatanım Sensin dizisi sezon finalinin tarih ve bölümü belli olmuş oldu. Bu hesaplamalara göre Vatanım Sensin dizisi 15 Haziran 2017 Perşembe günü 32. bölümüyle final yapacak. Dizinin final tarihi kesin olmadığı için final bölümü birkaç hafta gecikebilir.
Vatanım Sensin yeni dönemde devam edecek mi?
İzleyicinin beğenisi, hepsinden de önemlisi reyting sonuçlarına bakılırsa Vatanım Sensin yeni sezonda da devam edecek. Yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamasında zirveyi elden bırakmayan dizinin devam etmesine kesin gözüyle bakabiliriz.
Payitaht Abdülhamit final ne zaman?
TRT 1 ile ES Film’in anlaşmasına göre, Payitaht Abdülhamit dizisi 39 bölüm olarak çekilecek. Bu da gösteriyor ki, dizi hem bu sezon hem de gelecek sezon ekranlarda olacak. Final tarihi kesin olmamakla berber final bölümünün haziran ayında ekranlarda olması bekleniyor. Dizi bazı haftalar istenen reytingi alamasa da tarihi anlatımının akıcılığıyla izleyicinin beğenisini kazanmış durumda. Bu da izleyenlerine gelecek sezonda da Payitaht Abdülhamit’in ekranlarda olacağının sinyallerini veriyor.
Ekranların sevilen tarih dizilerinden olan, Vatanım Sensin ve Payitaht Abdülhamit'i canlı TV kalitesiyle takip edebilirsiniz.

24-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar