Vatanım Sensin 20. Bölüm Heyecan ve Gerilim Doluydu

Vatanım Sensin 20. Bölüm Heyecan ve Gerilim Doluydu
Vatanım Sensin dizisi 23 Mart Perşembe akşamı saat 21.00’da 20. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Leon, kendisini vuranı söylemiyor. Eşref Paşa, canı pahasına Kuvva Hareketi'ne destek veriyor. Cevdet ve Hamilton mücadelesi başlıyor...

VATANIM SENSİN 20. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D 'nin iddialı dizisi Vatanım Sensin yine heyecan doluydu. Postane soygununda başları derde giren Ali Kemal ve Hilal son anda yetişen Yakup sayesinde Yunan’ın elinden kurtulurlar. General Cevdet’in onlara yardım ettiği ise Yakup’un yetişmesiyle fark edilmez. Ağır yaralanan Leon hastaneye kaldırılır ve burada tedavi edilir. Yaptığından pişman olan Hilal ise Leon’un iyileşmesi için dua etmektedir. 
Eşref Paşa müzayedeye gönderdiği bombayla açıkça ölmediğini ilan eder. İngiliz Ajan Hamilton’un Eşref Paşa’ya bir teklifi vardır. Silahları teslim edip vatanı satmasını istemektedir. Eşref Paşa’da teklifi kabul ettiğini söyler ve el sıkışırlar. Ancak gerçek böyle değildir. Eşref Paşa hainlik etmeyecektir. Paşa Cevdet’le buluşur ve Milli Mücadelede Mustafa Kemal’in yanında olduğunu haber veren bir mektubu Mustafa kemal’e iletmesi için General Cevdet’e verir. Hamilton’u ise silahlar yerine bir sürpriz beklemektedir. Silahların kutularını açan Hamilton ve Tevfik kutulardan çıkan Türk bayraklarını görünce şaşkına döner. Silahların teslim edilmemesinin intikamını almaksa işbirlikçi Miralay Tevfik’e düşmektedir. Tevfik Yunanlılarla çıkan çatışmada Eşref Paşa’yı sırtından vurur.
Azize’nin hamile olduğunu öğrenen Hasibe Ana Azize’ye Cevdet’e söylemesi için bir gün mühlet verir. Azize’nin söylemediğini görünce de Cevdet’e söylemek için Yunan konağının yolunun tutar. 
Leon’un uyanıp uyanmayacağını merakla bekleyen Ali Kemal yarım bıraktığı işi tamamlayıp Leon’u öldürmek için hastaneye gider ancak yapamaz. Leon’un annesi Leon’un Hilal’e yazdığı mektubu okur, ancak mektubun Yıldız’a yazıldığının sanır. Oğlu kendine geldiğinde de ona Yıldız’la evlenebileceğini söyler. Aralık olan kapıdan Yıldız bunları duyunca da Leon ve Hilal cephesinde işler iyice karışır.

 

24-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar