Tarafsız Haber Kanalı Artı TV Yayın Hayatına Başladı

Tarafsız Haber Kanalı Artı TV Yayın Hayatına Başladı
Günümüzde tarafsız ve korkusuz habercilik yapan TV kanallarının sayısı oldukça az. Olanlar da çok ciddi yaptırımlar ile karşı karşıya kalıyor. Köln’de kurulan Artı TV haber kanalı, tarafsız ve hür haberciliği ekranlarınıza taşımaya başladı.

Günümüzde tarafsız ve korkusuz habercilik yapan TV kanallarının sayısı oldukça az. Olanlar da çok ciddi yaptırımlar ile karşı karşıya kalıyor. Köln’de kurulan Artı TV haber kanalı, tarafsız ve hür haberciliği ekranlarınıza taşımaya başladı. Cesareti ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Artı TV kanalı, Canlı TV web platformumuzdan da izlenebiliyor.

Artı TV kanal yetkililerinin yayın ilkeleriyle ilgili söyledikleri dikkat çekici

Hür habercilik bilinci ile yayın hayatına başlayan Artı TV yetkilileri şu sözlere değindi; “Anti kapitalist Müslümanlar, muhafazakarlar, sosyalistler, komünistler, Aleviler, Kürtler, Ermeniler kısaca sesi kısılan her kesime ulaşmak amacını taşıyoruz. Tek ortak paydamız; demokrasi ve barış. Tek karşı çıktığımız nokta ırkçılık ve savaş”.

Neden Köln?

Artı TV’nin neden Türkiye’de değil de Almanya’nın Köln şehrinde kurulduğunu merak edenler için açıklama yapan yetkililer; “Aslında İstanbul’da kurulması planlanan bir projeydi ancak, Türkiye’deki gergin ortam ve çeşitli siyasal sorunlardan dolayı Almanya’da kurmaya karar verdik.” sözlerini dile getirdi.

Artı TV’yi Nasıl İzleyebilirsiniz?

Artı TV ile kaliteli ve özgür bir haber yayını izleyerek gündemin nabzını yaşamak isteyenler için bir çok farklı alternatif mevcut. Televizyon üzerinden uydu yayınını izleyebileceğiniz gibi teknolojik cihazlar aracılığıyla da izleyebilirsiniz. Canlı TV web platformumuz tüm cihazlara uygun olarak hazırlanmıştır. Bu yüzden, bilgisayar, cep telefonu veya tabletten rahatlıkla Artı TV’yi izleyebilirsiniz.

21-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar