Survivor Kıbrıs finali ne zaman?

Survivor Kıbrıs finali ne zaman?
Survivor'da Kıbrıs finaline günler kaldı. Finalin yaklaşmasıyla da heyecan iyice arttı. TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Survivor'da artık sona iyice yaklaşıldı. Planlanan takvime göre Survivor finali 22 Haziran 2017'de gerçekleşecek.

Sona kalan 5 oyuncu arasında gerçekleşen dokunulmazlık oyunlarında sona gelinmesiyle birlikte heyecan iyice arttı.
Cumartesi akşamı Survivor’da kim elendi?
Survivor’ın  17 Haziran Cumartesi akşamı TV 8’de yayınlanan bölümünde nefes kesen bir mücadele yaşandı. Bakalım Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin ayrıntıları…
Cumartesi akşamı önce dokunulmazlık oyunu, ardından konsey heyecanı yaşandı. Sema ve Ogeday dışındaki yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Finalde Adem ve İlhan Mansız yarıştı. Karşılaşma sonunda kazanan isim İlhan Mansız oldu. Eleme adayları da Sabriye, Adem ve Serhat Akın oldu. En az SMS oyunu alan Sabriye ise Survivor'dan elenen isim oldu. Gecede Kıbrıs finalini garantilemek isteyen yarışmacılar arasında müthiş bir mücadele yaşandı. 
Survivor Kıbrıs finali ne zaman?
Survivor büyük finale sadece 4 gün kaldı. Survivor finali 22 Haziran 2017'de yapılacak. Kıbrıs Finali'nde 4 yarışmacı final koltuğuna oturacak. Yarışmacılar arasında şimdiden heyecan tavan yapmış durumda. Bakalım büyük finalin kazananı kim olacak? Survivor büyük finali canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

19-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar