Show TV Dizisi İçerde'nin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Show TV Dizisi İçerde'nin Yeni Bölümünde Neler Olacak?
Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde bugün 9. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Akşam saat 20.00'da başlayacak olan İçerde'nin yeni bölümünde yine heyecan dolu sahneler yaşanacak. Sarp Ailesini Celal'in Elinden Kurtulabilecek Mi?

Polis Akademisi'ni birincilikle bitiren Sarp Yılmaz (Çağatay Ulusoy), mezuniyetinin bitimine bir hafta kala babasının karanlık ve girdaplı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Polis olmayı bekleyen Sarp, Emniyet Müdür'ü Yusuf Kaya'nın (Mustafa Uğurlu) akıl dolu planıyla Kebapçı Celal'in (Çetin Tekindor) ekibine sızarak İçerde olmayı başarır. Ancak Kebapçı Celal'in Yusuf Müdür'den kalır yanı yoktur. Celal, küçükken kaçırdığı Sarp'ın kardeşi Mert Karadağ'ı (Aras Bulut İynemli) Polis yaparak Yusuf Müdür'ün ekibine sokmuştur. İki ezeli düşmanın birbiriyle kapışmasını iki kardeş üzerinden anlatan İçerde dizisinde heyecan kaldığı yerden bugünkü yeni bölümle devam edecek…


Sarp Ailesini Kebapçı Celal'in Elinden Kurtulabilecek Mi?


İçerde'nin bir önceki bölümü yani İçerde 8. bölümde Mestan, Sarp'ı takip ederek Yusuf Müdür'le iş birliği yaptığını öğrenmesi üzerine Sarp'ı Kebapçı Celal'in mekanına yalnız olarak çağırmış ve her şeyi öğrendiğini Sarp'a söyleyerek onu öldürmeye çalışmıştı. Mestan ve Sarp'ın efsanevi kavgası Mestan'ın üstünlüğü ile bitecekken Sarp olağanüstü bir hareketle Mestan'ı alaşağı etmeyi başarmıştı. Tam bu esnada kim olduğu bilinmeyen biri Kebapçı Celal'in mekanına gelerek Sarp'ı bayıltmış ve Mestan'ı öldürerek Kebapçı'nın tavanına asmıştı. Kebapçı Celal, Mestan'ı Sarp'ın öldürdüğünü düşünerek Annesini ve manevi kız kardeşi Eylem'i Davut aracılığıyla kaçırmış ve Sarp'ı eski mahalleye getirmeyi başarmıştı. Sarp ile Kebapçı Celal'in yüz yüze gelmesiyle son bulan 8. bölüm oldukça ses getirdi. Peki, Sarp, Celal'e Mestan'ı kendisinin öldürmediğini kanıtlamayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını İçerde'nin yeni bölümünü izlemeden vermek çok zor ama İçerde'nin 9. bölüm fragmanından edindiğimiz bilgilere göre Sarp'ın tek kozu Kebapçı Celal'in öz kızı Melek olacak. Melek'i kaçırarak bir yere hapseden Sarp, Kebapçı Celal'e karşı öz kızını koz olarak kullanacak.


Mert Ne Yapacak?


Füsun (Nihal Koldaş) ve Eylem'in (Damla Colbay) kaçırılmasına üzülen Mert, İçerde'nin 9. bölümde onlara zarar gelmemesi için planlar yaparak Yusuf Müdür'den habersiz ekibi toplayıp Melek, Füsun ve  Eylem'in takas yerine gider. Mert'in bu hamlesini duyan Yusuf, bilgisi dışınd iç çevrildiği için oldukça sinirlenir. Mestan'ın ölümünden dolayı Sarp'ın peşinde sadece Kebapçı Celal ve adamları yoktur, polisler de Sarp'ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır. Bakalım İçerde'nin 9. bölümünde başka neler yaşanacak. İçerde yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show TV'de!

14-11-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar