Savaşçı dizisine yeni oyuncular dahil oldu!

Savaşçı dizisine yeni oyuncular dahil oldu!
Fox Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran dizisi Savaşçı'ya yeni oyuncular dahil oldu. Her hafta büyük bir merak ve heyecanla izlenen diziye katılanlar isimler kimler oldu? İşte o isimler...

Fox Tv yeni sezona bomba gibi bir dizi ile giriş yaptı. Reytingler de önemli yerlere gelmesi beklenen dizi bu beklentileri boşa çıkarmadı. İlk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen dizinin hayranları bir anda arttı. Her bölümü heyecanla devam eden dizinin son bölümünde Kaan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay'ın oyunculuğu sevenlerini bir kez daha mest etti. Efsane kadrosu olan diziye 3 yeni isim daha dahil oldu. Bu isimler diziye yeni bir heyecan katacak. İşte diziye katılan o isimler..

SAVAŞÇI'YA 3 YENİ İSİM!

Başrollerini Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Fırat Albayram, Bahadır Vatanoğlu, Hakan Dinçkol, Doğan Bayraktar ve Alican Albayrak'ın canladırdığı diziye birbirinden başarılı 3 yeni oyuncu dahil oldu. Bu isimler hem manken hem oyuncu olan Mert Öcal, oyuncu Timur Ölkebaş ve Ege Aydan oldu. Mert Öcal ve Timur Ölkebaş'ın canlandıracağı roller süpriz olacakken, Ege Aydan ise Aslı'nın babasını canlandıracak. Akın Özkaynak karakterine bürünecek olan Ege Aydan 55 ve 60 yaşları arası emekli bir büyükelçidir. Dizinin yeni bölümlerini canlitv üzerinden Fox Tv Canlı İzle kısmından da takip edebilirsiniz..

19-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler