Poyraz Karayel Final Bölümü Tarihi Açıklandı

Poyraz Karayel' Final Tarihi Açıklandı
Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinden kötü haber geldi. Birinci ve ikinci sezonunda büyük bir başarı elde eden Poyraz Karayel, üçüncü sezonda beklediği etkiyi göremedi. Reytinglerinin iyice kötüye gitmesiyle de beklenen son kaçınılmaz oldu.

Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinden kötü haber geldi. Birinci ve ikinci sezonunda büyük bir başarı elde eden Poyraz Karayel dizisi, üçüncü sezonda beklediği etkiyi göremedi. Son bölümlerinde reytinglerinin iyice kötüye gitmesiyle de beklenen son kaçınılmaz oldu.

Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı dizi, başrol ile birlikte tüm kadro olarak izleyicinin kalbinde taht kurmuştu. Aksiyon dolu sahneleri ile adrenelinde tavan yaptıran, duygusal sahneleriyle aşk girdabına alan, komedisiyle güldüren dizi üçüncü sezonunda tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Reytinglerde büyük bir düşüşe geçen Poyraz Karayel dizisinin yapımcıları, sosyal medyadan gelen olumsuz eleştirilerle birlikte final kararı aldığını açıkladı. 1 Mart 2017 Çarşamba akşamı 82. bölümüyle final yapacağını açıklayan yapımcılar, dizi hayranlarının büyük üzüntü yaşamasına neden oldu.

Poyraz Karayel Dizisi Neden Bitiyor?

Aşk, komedi ve aksiyon dolu senaryosuyla büyük bir beğeni toplayan dizinin üçüncü sezonunda çok köklü değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler izleyici tarafından çok sevilmedi ve dizinin izlenme oranının düşmesine neden oldu. Dizide Sefer karakterine can veren Görkem Kanbolat’ın ikinci sezonda beklenmedik bir şekilde diziden çıkarılması izleyicileri çılgına çevirmişti. Bu durum üzerine, Görkem Kanbolat’ın sevgilisi olan yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı da dizinin ikinci sezon finalinde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Yönetmenin değişmesiyle birlikte dizide bir çok karakter de çıkarılıp yerine yeni karakterler ve konular eklenmişti. Üçüncü sezonda çok farklı bir konu ve farklı karakterle yola devam etmeye karar veren dizi, beklenen olumlu etkiyi yaratamadı ve erken final kaçınılmaz oldu. 

12-02-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar