Payitaht Abdülhamit ne zaman başlıyor?

Payitaht Abdülhamit ne zaman başlıyor?
TRT 1 ekranlarının geçen sezon yayınlanan başarılı dizilerinden olan Payitaht Abdülhamit, bu sezon ne zaman ekranlarda olacak? Tarih severlerin ilgiyle takip ettiği diziden yeni sezon açıklaması geldi. İşte detaylar...

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sezonda ne zaman ekranlara geleceği ile ilgili beklenen açıklama geldi. Dizinin bu sezon ki ilk bölümü 29 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak. Sevilen diziyi her cuma canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker ve Hakan Boyav’ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisine yeni sezonda yeni isimler de dâhil olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda genç ve ödüllü yönetmen Emre Konuk oturacak. İşte dizinin kadrosuna dahil olan yeni isimler: Volkan Keskin (Murad), Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Kevork Malıkyan (Parvus), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leyla Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William).

Payitaht Abdülhamit sezon finalinde neler olmuştu?

Abdülhamid Sultan sezon finalinde; bir yandan etrafındaki ihaneti temizlerken bir yandan devleti harbe hazırlar. Aynı zamanda ince siyasetiyle dış devlet dengelerini de ustalıkla idare etmektedir. Sultan’ın asıl hedefi  ise İngiliz'in piyon olarak öne sürdüğü Yunan karşısında Şah olacak bir Osmanlı çıkarabilmek.

Mahmud Paşa ihanetinin ortaya çıkmasının ardından adım adım darağacına giderken, Seniha Sultan, kocasının ihaneti sonucu taktığı broşun sırrı Bidar Sultan tarafından çözüldükten sonra oda zor duruma düşer. Sabahattin hem annesi hem babası için çabalar. Şehzade Abdülkadir adaleti sağlamak için elinden geleni yapar.

Ömer’in kardeş bildiği Yusuf, parayı görünce zalimlerin safına geçer.

Theodor Herzl, babasını bulmaya kararlıdır.

Sara Hedaya ve Emanuel Karasu Payitaht'tan kaçma hayalleri kurarken, bir silahın hedefi olurlar. Ve aşıklar sonsuza kadar ayrılırlar.

23-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar