Payitaht Abdülhamit 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamit 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Herzıl’ın İstanbul’a gelmesiyle Payitahtta işler iyice karıştı. Hiram’ın demiryolu üzerine yerleştirdiği bomba patladıktan sonra acaba Payitaht’ta neler olacak? Sultan patlayan bombanın intikamını, olayın faillerinden bakalım nasıl alacak?

Payitaht Abdülhamit 5. Bölümü Yayınlandı

Payitaht Abdülhamit dizisi bu akşam yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıktı. Bu akşamki bölümde de beklendiği gibi heyecan doruktaydı. Saraydaki hain Mahmut Paşa’yı Sultan suçüstü yakaladı ancak Mahmut Paşa’nın hain planları bitmedi. 

Payitaht Abdülhamit 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Seniha Sultan ve Bidar Sultan savaşının bu akşamki kazananı Bidar Sultan gibi görünse de bakalım sonraki bölümlerde kazanan değişecek mi? Yaralı kızı kaçırmaya çalışan Seniha Sultan, ağabeyi Sultan’ın karşısına çıkıp bütün bildiklerini anlatabilecek mi? Kendisine verilen mühlet dolmak üzere olan Bidar Sultan, kardeşi Mehmet Paşa’nın suçsuzluğunu kanıtlayabilecek mi? Bir yolunu bulup Sarah’ı hareme sokmayı başaran Mahmut Paşa bu sayede Melike’yi  (Ahsen) saraydan kaçırabilecek mi? Ya da Melike kim olduğunu hatırlayıp, kirli geçmişine geri mi dönecek? Bütün bunların cevabı 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranlarında olacak. İyi seyirler…

 

24-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar