Payitaht Abdülhamit 16. bölüm fragmanları yayınlandı...

Payitaht Abdülhamit 16. bölüm fragmanları yayınlandı...
Payitaht Abdülhamid dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 16. bölümünün 2 fragmanı da yayınlandı. Sevilen tarih dizisinde bu hafta, hain Mahmut Paşa’ nın sonu geliyor. Hainin peşine düşen Sultan, sonunda Mahmut Paşa’ ya ulaşıyor.

Heyecanla beklenen 16. bölüm 16 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.Bu haftaki bölümü canlı tv kalitesiyle canlı tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

 

Heyecanla beklenen 16.bölümde Payitaht Abdülhamid Han, hainlerin ve dış güçlerin elindeki Hollanda vesikasını ele geçirmek istediklerini öğrenir. Düşman bu vesika için yine tek ve aynı cephede toplanmıştır.Yine bu haftaki bölümde Sultan eline geçen bir vesika ile hainin Mahmut Paşa olduğu malumatına ulaşır. Artık yolun sonuna gelen Mahmut Paşa bu defa ihanetinin ve hainliğinin cezasını çekmekten kurtulamayacağa benzer.   
Geçen haftaki bölümde büyük bir harp çıkararak Osmanlıyı yıkmaya çalışan düşman ittifak devletleri, bu hafta da Sultan’ın yeni planlarıyla karşılaştıklarında şoka uğrarlar. Bakalım bu hafta nasıl planlar ve stratejik hamleler izlenecek?
Hatice Sultan oynadığı küçük oyunla elinden kaçırdığı aşkının peşini bırakmayacağa benzer. Bakalım Hatice Sultan’ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Halası Seniha Sultan ile ipleri koparan Hatice, bildiği her şeyi Sultan‘a anlatacak mı?
Sultan‘a pusu kurduğunu düşünen Hiram, kendi düştüğü pusudan kurtulabilecek mi? Bakalım Hiram’ın daha ne gibi hamleleri olacak?
Payitaht Abdülhamit 15. bölümde neler oldu?
Dört bir tarafta harp çanları çalmaya başlar. Sultan Abdülhamid devletinin karşılaşacağı olası bir savaşta, devletini diri ve birlik içinde tutmak için ne gerekiyorsa yapar.  
Seniha ve Bidar Sultan savaşı gittikçe alevlenir. Mehmet Paşa yine kendisine oynanan bir oyun neticesinde vazifesinden azledilir. 
Hatice sultan entrikalar içinde kaybolmaya mahkûm olan sevdasını bırakmak istemez. Naime ise Kemalettin sevdasına kavuşmayı hayal etmektedir. 
Hiram’ı birçok kez elinden kaçıran Ömer, Sultan’ın karşısında mahcup duruma düşer. Devleti için elinden geleni ardına koymayan Ömer, diğer taraftan kalbindekine de laf geçiremez. Arkadaşı Yusuf’un kardeşi Zeynep de, Ömer’e olan sevdasını hem ağabeyine hem de Ömer’e açık eder. Ama Ömer’in gönlünün Ahsen’de olduğunu duyduğunda dünyası yıkılır. Bu karşılıksız aşk aynı zamanda ayrılmaz iki dost olan Yusuf ve Ömer’in de arasını açar. 
Basil Zaharoff çok kritik bir role atanır. Savaşın yönünü dahi etkileyebilecek güçteki Zaharoff, Sultan Abdülhamid’e yanlış yolu gösterme çabasındadır ancak Sultan’ın siyasi zekâsını hiç hesaba katmaz.

15-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar