Özcan Deniz, İstanbullu Gelin severlerini çok şaşırtacak!

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin severlerini çok şaşırtacak!
Star Tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin başrol oyuncusu Özcan Deniz, ilginç bir poz ile paylaşım yaptı. Sevilen dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz öyle bir paylaşım yaptı ki... İşte Özcan Deniz'in yeni imajı ile ilgili tüm ayrıntılar.

İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz önceki hafta saçlarına ak düşmüş ve sakalları ile ınstagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. Paylaşılan resim takipçilerini oldukça şaşırtmış, dizi çekimlerinde nasıl rol aldığını merak etmişlerdi. Aldığımız kaynaklara göre Özcan Deniz'in saçlarını boyatmamasının sebebi belli olmuş.

Posta'nın haberine göre, ünlü oyuncu dizide Süreyya'nın (Aslı Enver) evi terketmesinin ardından çok üzülen Faruk (Özcan Deniz) ilk bölümde saçlaı ağarmış olarak ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu bu nedenle tatil boyunca saçlarını boyatmamış. Heyecanla beklenen İstanbullu Gelin dizisinde bizleri büyük sürprizler bekliyor gibi görünüyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan dizi çekimler için hazırlıklara başladı. Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrollerinde bulunduğu İstanbullu Gelin dizisi STAR TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

 

İstanbullu Gelin'de yeni sezonda sürpriz bir isim daha

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in bulunduğu İstanbullu Gelin dizisi yeni sezon için hazırlıklara başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sezon finaline giren sevilen dizi için meraklı bekleyişler başladı bile. Peki İstanbullu Gelin ne zaman başlayacak? İstanbullu Gelin dizisine yeni gelecek oyuncu kim? İşte İstanbullu Gelin dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar.

Geçtiğimiz sezona damga vuran İstanbullu Gelin eni sezon içinde bomba gibi hazırlıklara başladı. Oldukça sağlam bir kadroya sahip olan İstanbulu Gelin'e bir yeni isim daha eklenecek? Ünlü oyuncu Tamer Levent'in diziye dahil olacağı duyuruldu. Peki ünlü oyuncu hangi rolde yer alacak? Tamer Levent, dizinin eni sezon bölümlerinde Esma Sultan'ın eski aşkı karakterinde yer alacak.

21-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar