Oktay Kaynarca haber spikeri mi oldu?

Oktay Kaynarca haber spikeri mi oldu?
Sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca dün akşam Atv Ana Haber'de haber sundu. Peki Oktay Kaynar spiker m oldu? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmadan önce Oktay Kaynarca Atv Ana Haber'e katıldı.

Atv kanalının büyük birbeğeni ile izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba gibi girdi. Üçüncü sezona başlayan başarılı dizi dün akşam Atv ekranlarında yayınlandı. İzleyici karşısına çıkan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara gelmeden kısa bir süre önce başrol oyuncu Oktay Kaynarca Atv Ana Haber'de hayranlarına sürpriz yaptı. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiile ilgili açıklamalarda bulundu.

Atv Ana haber'e konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca bir süreliğine sunucu Cem Öğretir'in yerini alarak sıradaki haberi sunarak büyük beğeniyi toplamış oldu.

İşte ünlü oyuncunun Atv Ana Haber'de spikerlik yaptığı o anlar;

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayın tarihi belli oldu

Atv ekranlarının başarılı dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon bölümü tarihi açıklandı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar Atv kanalının sevilen dizisi reyting sonuçlarını alt üst etmek için hazırlıklara başladı. Başarılı dizi 19 Eylül Salı günü yeni sezonun ilk bölümü ile ekranlara gelmeyi planlıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Hızır işlerinin başına geri dönecek mi? İşlerini bir tarafa bırakıp memleketine dönen Hızır ve ailesi tüm sorunları arkasında bırakarak huzura ulaşmıştır. Tüm sıkıntıların ardından içinde bulundukları mutluluk uzun sürmeyecektir. Hızır'ın yakasını bırakmayan sorunlar, onun tekrar işlerin başına geçmesine neden olacaktır.

20-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar