O ünlü isim No:309'a katılıyor!

O ünlü isim No:309'a katılıyor!
Fox Tv'nin büyük beğeni ile izlenen komedi dizisi No:309'a yeni bir isim dahil oldu. Ünlü komedyen diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Bu haberi ünlü komedyen kendi instagram hesabından hayranları ile paylaştı.

Fox Tv'nin yaz dizisi olarak ekranlara gelen No:309 reytinglerdeki başarısını devam ettiriyor. Ekranlara sadece yaz dizisi olarak gelecek olan No:309 reytinglerde beklenilenin üstünde bir performans sergiledi. Gold filmin imzalı olan dizi izleyiciler tarafından çok sevilince devam etme kararı aldı. O günden bu yana ilgi ile izlenen diziye ünlü komedyen konuk oyuncu olarak katılacak. 

ÜNLÜ KOMEDYEN NO:309'DA!

Başrollerini Sumru Yavrucuk, Furkan Palalı ve Demet Özdemir'in paylaştığı Fox Tv'nin sevilen dizisi No:309'a ünlü komedyen Yavuz Seçkin katıldı. Fakat Yavuz Seçkin'in uzun süre olarak değilde sadece konuk oyuncu olarak katılacağı açıklandı. Yavuz Seçkin dizide rol alacğı haberini kendi sosyal medya hesabını olan instagramdan paylaştı. İnstagram'dan paylaştığı resimin altına 'Misafir olarak No:309'dayım!' notunu düştü. Ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in dizide ne rol alacağı ise büyük merak konusu. No:309'un yeni bölümü olan 45. bölüm Çarşamba akşamı sevenleri ile buluşacak. 

NO:309 OYUNCULARI

Demet Özdemir : Lale Yenilmez

Furkan Palalı : Onur Sarıhan

Sumru Yavrucuk : Songül Şen

İrem Helvacıoğlu : Pelin Su

Sevinç Erbulak : Betül

Özlem Tokaslan : Yıldız Sarıhan

Suat Sungur : Fikret Sarıhan

Mehmet Cihan Ercan : Erol Sarıhan

Ceren Taşçı : Filiz

Gökçe Özyol : Kurtuluş

26-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler