O Hayat Benim'den kötü haber!

O Hayat Benim'den kötü haber!
Fox Tv'nin en uzun soluklu dizisi olan O Hayat Benim'den kötü haber geldi. Tam dört sezondur ekranlara gelen sevilen dizi ekranlara veda ediyor. Başarılı dizi 131. bölüm ile veda edecek olan dizinin oyuncusundan veda konuşması...

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim final yapıyor. Tam dört sezondur ekranlara gelen dizinin her bölümü büyük bir merak ve heyecan içinde izlendi. O Hayat Benim dizisi Efsun ve Bahar'ın arasında yaşananları konu alıyordu. İzleyiciler yeri geliyor gülüyor yeri geliyor onlarla birlikte ağlıyorlardı. Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile izlenen dizide sona gelindi. Dört sezon boyunca izlenmeyi başaran dizinin hayranları bu habere çok üzülüecek.

O HAYAT BENİM VEDA EDİYOR

Başrollerini Ceren Moray, Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Oya Başar ve Ahu Sungur'un paylaştığı dizi O Hayat Benim ekranlara veda ediyor. Dizinin final yapacağı haberleri dolanırken yapımdan açıklama geldi. Uzun süredir ekranlarda olan dizinin 131. bölüm ile sevenlerine veda edeceği belirtildi. Final haberini dizinin başarılı oyuncularından Sinan Taymin Albayrak instagram hesabından paylaştığı video ile duyurdu. İnstagram hesabından paylaştığı videoda, 'Evet O Hayat Benim'in son sahnesini çekiyoruz. Hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız, iyiki izlediğiniz..' dedi. Ve videonun altınada 'Bizi izlediğiniz, bizi sevdiğiniz için teşekkürler' notunu düştü.

27-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar