No:309 dizisi, 59. bölümüyle final diyor…

No:309 dizisi, 59. bölümüyle final diyor…
No:309 dizisi ekranlara veda mı ediyor? Sevilen dizi tamamen mi bitecek? Yoksa sezon finali mi yapıyor? No 309 dizisi yeni sezonda yayınlanacak mı? Bütün bu merak edilen soruların cevaplarını sizin için araştırdık.

No:309 dizisinin final yapıp yapmayacağı günlerce konuşuldu. Son olarak yapımcısından gelen açıklamaya göre, No 309, 59. bölümüyle sezon finali yapacak! Ancak ardından müjdeli haber de geldi, dizi yeni sezonda da devam edecek. 
Fox TV ekranlarının sevilen dizisi 59. bölümüyle sezon finali yapacak. Ancak oldukça yoğun ilgi gören romantik komedi dizisi No 309, yeni sezonda da devam edecek. Geçen yaz (2016 yazı) yaz dizisi olarak başlayıp, aldığı yüksek reytingler sonucunda kış sezonunda da devam eden dizi, kesintisiz 1 sene yayınlandıktan sonra tatile giriyor. No 309 dizisi 3 hafta sonra yayınlanacak olan 59. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor.
Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un,  yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat’ın yaptığı dizide başrollerde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk, Nurşim Demir, Özlem Tokaslan ve Suat Sungur yer alıyor.  
 No:309 yeni bölümünü canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz. 
NO: 309 son bölümde neler oldu?
Şirkette yeni çalışmaya başlayan asistanın rahat tavırları Filiz’in gözünden kaçmaz. Filiz, Lale’yi uyarır. Lale Onur’a güvense de soluğu hemen şirkette alır. Onur başlangıçta Lale’ye inanmasa da sonraları oda Lale’ye hak verir. Asistanın tavırlarından rahatsız olan Lale şirkette asistan olarak çalışmaya başlar.
No:309 58. bölüm fragmanı yayınlandı.
 

24-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler