Lise Devriyesi'nin Yayın Günü ve Saati Belli Oldu

Lise Devriyesi'nin Yayın Günü ve Saati Belli Oldu
Gençlik dizilerinin çok popüler olduğu Türk televizyonlarına yeni bir gençlik dizisi daha ekleniyor. TRT1 kanalında yayınlanacak olan “Lise Devriyesi” dizisinin yayın tarihi belirlendi. Merakla beklenen dizinin yayın günü ve saati ise...

Gençlik dizilerinin çok popüler olduğu Türk televizyonlarına yeni bir gençlik dizisi daha ekleniyor. TRT1 kanalında yayınlanacak olan “Lise Devriyesi” dizisinin yayın tarihi belirlendi. 26 Mart Pazar günü 20:00’da yayın hayatına başlamaya hazırlanan dizinin konusu ve oyuncuları oldukça dikkat çekici. “Bodrum Masalı” isimli gençlik dizisi ile aynı saatte yayınlanacak olan “Lise Devriyesi” başarılı bir reyting alacak mı merakla bekleniyor.

Lise Devriyesi Nasıl Bir Dizi Olacak?

ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği “Lise Devriyesi” dizisinin yönetmenliğini Yahya Samancı, senaryosunu ise Tuna Kıygı, Öktem Başol, Fatih Enes Ömeroğlu ve Samed Aslan kaleme alıyor. Gençlerin merakla beklediği “Lise Devriyesi” dizisinin yayın tarihi ise geçtiğimiz günlerde belirlendi. Gençlik, polisiye ve komedi temalarını içinde bulunduran dizi, bir grup lise öğrencisi ve polislerin hayatlarını konu edinecek.

Genç ve popüler bir oyun kadrosuyla çekimlerine başlanan dizinin aksiyon dolu bir romantik komedi olması bekleniyor. Lise Devriyesi dizisi, gençlerin hayallerini, heyecanlarını ve arkadaşları ile birlikte aile ilişkilerini bir araya toplayan, polislerin üzerindeki görev baskısını, özel hayatlarında yaşadığı çatışmalarla birlikte, ebeveyn-çocuk ilişkilerine değinen aile dizisi olacak gibi görünüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunu ise şöyle sıralayabiliriz; Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Asena Tuğal ve Doğan Akdoğan, Ebru Akel, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay ve Mehmet Çevik. 26 Mart Pazar günü saat 20:00’da yayın hayatına başlayacak olan dizinin reyting sonuçlarını da sizlerle paylaşacağız.

14-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar