Kısmetse Olur'un en fenomen gelin adayı eleniyor!

Kısmetse Olur'un en fenomen gelin adayı eleniyor!
Kısmetse Olur evinde bu hafta bomba olaylar yaşanıyor. Eve veda eden isim ağızları açıkta bırakıyor. İşte heyecan dolu Kısmetse Olur Haftanın Finali'nde elenen isim ve eve yeni girecek olan yarışmacı...

Televizyon tarihinin en çalkantılı evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta elenen gelin adayı şok etti. Haftanın birincileri damatlar evinden yakışıklı damat adayı Emre Ubeyli oldu. Gelinler evinden birinci olan isim ise Didem Delen oldu. Çok gergin geçen haftanın ardından evden kimin gideceği büyük merak konusu oldu. İnternete sızan iddialar arasında gelin adayı Gamze Göktürk'ün eve veda edeceği söyleniyor. Emre ve Didem'de 10 bin TL'lik ödül çekini yarı yarı paylaşacak.

KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'un bu haftaki Final gecesinde yer yerinden oynuyor. Herkesin cephe aldığı Didem, Melis ve Onur'un ağır sözlerine maruz kalıyor. Adnan ise bu durumda sinirlerine hakim olamıyor ve Onur'a yükseliyor. Sezon finaline doğru yaklaşan programda heyecan git gide artıyor. Peki Kısmetse Olur evinde gong çaldı mı? Melis ve İlkay evlilik yolunda bir adım atacak mı? Yayınlanan final fragmanın da yarışmacılar arasında büyük gerginlik yaşanıyor. Kısmetse Olur'un final bölümü yarın akşam Kanal D ekranlarında sizlerle birlikte olacak..

KİM GELDİ?

İnternete sızan iddialar arasında eve veda edecek olan gelin adayı Gamze Göktürk olarak görünüyor. Damatlar evi elenmesi için Gamze Göktürk'ü yazarken, gelin adayları ise Onur Yüksel'i yazıyor. Daha yeni Aycan Varış ile nişanlanan Onur'un neden elenme potasına girdiği merak edildi. Bakalım Aycan Varış'ın nişanlısı Onur'u yazan gelin adaylarına tepkisi nasıl olacak? Gamze Göktürk'ün eve veda etmesinin ardından eve gireceği iddia edilen gelin adayı ise Eda Ak olacağı iddia edildi.

28-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar