'Kısmetse olur' Bu Hafta Kim Elenecek? | 12 Mart 2017

'Kısmetse olur bu hafta kim elenecek
Kısmetse olur da bu hafta elenen isim kim olacak? Haftanın finalinde neler yaşanacak ? 12 Mart Kısmetse olura kim veda edecek .Rabia ve Melis eve geri mi dönüyor? İşte tüm detaylar haftanın finalinde yaşanacak ...

Kanal D 'de hafta içi hergün saat 12.45'de ekranlara gelen Kısmetse olur bir haftayı daha geride bırakıyor.En çok merak edilen ise 12 Mart Pazar akşamı yapılacak olan haftanın finalinde Kısmetse olur evine kim veda edecek. Haftanın kral ve kraliçesi erkekler evinden Tankut Denker olurken kızlar evinden Sevgican oluyor.

12 Mart Kısmetse Olur Finalinde Neler Yaşandı? Kim Elendi?

12 Mart Pazar akşamı yayınlanacak final bölümünde damatlar evinden en çok ismi yazılan isim Altuğ oldu. Gelinler evinden ise süpriz bir isim oldu.Erkekler tarafından gitme adayı olarak en çok ismı yazılan gelin adayı Gözde Bozacı oldu. Haftanın birincileri Adnan Kızıltaş ve Tuğçe Yılmaz seçilerek en çok oyu alıp evini koruyacak isim kim olacak ? Haftanın birincileri olan Adnan ve Tuğçe ödül yemeğine gittiler ve Tuğçeyle Akının sarsıntılı ilişlilerini konuştular. 12 Mart Final gecesinde 10.000 liralık çeki alarak evini koruyan isim Adnan oldu ve damatlar evini korudu. Kısmetse olur evine veda eden isim ise Gözde Bozacı oldu.

Melis ve Rabia Eve Geri Dönüyor

Kısmetse olur reytinglerde düşüş yapınca eski yarışmacılardan Melis Buse Betkayan ve Rabia Karaca'yı eve tekrar soktu. Melis yine evi sallandıracak gibi duruyor. Gelir gelmez herkese sataşacak. Adnanla arası çok iyi olan Melis, Didem ile ugraşınca Didemin tepkisi ne olacak ?Adnan Melis ile Didem arasında kalıcağa benziyor. Addid bu hafta neler yaşacak hepimiz göricez ..

11-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar