Kayıt Dışı bu akşam ekranlarda yerini aldı.

Kayıt Dışı bu akşam ekranlarda yerini aldı.
Uzun süredir tanıtım videolarıyla ekranlarda yerini alan Kayıt Dışı dizisi, bu akşam (18 Eylül Pazartesi) 1. bölümüyle sezona merhaba diyor. Merakla beklenen senaryosuyla izleyicinin karşısına çıkacak olan dizi, bakalım yeterli ilgiyi görebilecek mi?

Fox Tv’nin yeni sezon için iddialı dizisi Kayıt Dışı bu akşam 1. bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Yeni dizi Kayıt Dışı'nı her hafta canlı Tv'den izleyebilirsiniz.Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı dizi bu akşam saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok ünlü isimde yer alıyor.

Kayıt Dışı dizisi konusu nedir:

Dizide Erkan Petekkaya uluslararası bir suç örgütünü çökertmeye çalışan bir istihbarat ajanını canlandıracak. Songül Öden ise sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru. Macera dolu bir hikayeye sahip dizi, nefes kesen sahneleriyle de izleyicinin karşısına çıkıyor.

Kayıt Dışı dizisi nerede çekiliyor:

Kayıt Dışı dizisinin çekimlerinin ilk haftası Gaziantep’te gerçekleştirildi. Çekimler daha sonra ise İstanbul’da devam edecek. Kayıt dışı dizisinin çekimlerinin İstanbul’da zengin bir çiftin kiralanan şato benzeri evlerinde yapılacağı da gelen haberler arasında.

18-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar