Kara Yazı daha fazla dayanamadı ve veda etti!

Kara Yazı daha fazla dayanamadı ve veda etti!
Kanal D ekranlarına iddialı bir giriş yapmak isteyen Kara Yazı umduğunu bulamadı. Reytinglerde başarı gösteremeyen dizi daha yeni olmasına rağmen ekranlara veda etme kararı aldı. İşte Kara Yazı'nın final tarihi...

Nisan ayının başlarında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Yazı dizisi daha fazla dayanamadı. Dizinin büyük çıkış yapacağı beklenirken daha bir ay olmadan final kararı alındı. Kadrosunda birbirinden güçlü isimleri bulunduran dizinin geleceği pek parlak olmadı. Ve Kara Yazı dizisi yayından kaldırıldı. Pazar akşamları yayınlanan dizi 5. bölüme kadar mücadele etti. Fakat istenilene bir türlü ulaşamadı. 

KARA YAZI FİNAL YAPIYOR

Başrollerini Zeynep Çamcı, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Haluk Bilginer'in canlandırdığı Kara Yazı dizisi 4 Nisan yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara geldi. Salı günlerinde reyting sıralamasında iyi yere oturamayan Kara Yazı, Pazar gününe alındı. İlk bölümlerinden itibaren reytinglerde kötü sonuç elde eden dizi Pazar gününde de başarılı olamadı. Pazar akşamları Total grubunda 19. sırada yer alırken, AB grubunda da 10. yer aldı. Kanal D ise reytinglerde üst sıralara geçemeyen dizi için erken final kararı aldı.

Nisan ayının başında başlayan dizi Nisan ayının sonunda yani 30 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan final bölümü ile ekranlara veda edecek.

27-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler