Kara Sevda mı?Diriliş Ertuğrul mu?22 Şubat Reyting Sonuçları

Kara Sevda mı?Diriliş Ertuğrul mu?22 Şubat Reyting Sonuçları
22 Şubat 2017 Çarşamba günü reyting listesinde neler oldu? Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda zirvedeki yerini korudu mu ? TRT1 'de ekranlara gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul sıralamada kaçıncı oldu ?

22 Şubat 2017 Çarşamba reytinglerde zirvede yer alan programlar ve diziler belli oldu. İşte dünün reytingleri...

Reyting sonuçlarına göre TRT'in izleyicileri ekrana kitleyen reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 1. Sırada yer aldı ve zirvedeki yerini korudu.Diriliş Ertuğul'un özet bölümü de 2.sırada yer aldı.

Diriliş Ertuğrul çarşamba akşamının sahibi oldu

Yayınlandığı günden beri listeleri altüst eden dizi Diriliş Ertuğrul galibiyeti kimseye kaptırmadı ve çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu.Güölü oyuncu kadrosuyla sevenlerini her hafta ekranlara kitliyor.

Totel, AB ve ABC reytng sıralamasında Diriliş Ertuğrul dizisi 1.Sırada yer aldı.Totelde 28,50 share alarak ve AB'de 34,22 share ve ABC'de34,66 alarak birinci sırada zirvedeki yerini korudu.

Diriliş Ertuğrul'un özet bölümü ise Totelde 14,45 share ve AB'de 15,93 share ve ABC'de 17,98 alarak 2.sırada takip etti.

Kara Sevda reyting sıralamasını Totelde 12,48 share alarak üçüncü sırada yer aldı. AB ve ABC'de ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber reytinglerde üçüncü sıranın sahibi oldu.

İşte 22 Ocak Çarşamba Reyting Sonuçları...

23-02-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar