Kara Sevda Final! Mayın patlayacak mı?

Kara Sevda Final! Mayın patlayacak mı?
Star Tv'nin Kara Sevda'sı final bölümü ile son kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Nihan ve Kemal'in aşkı mutlu sonla bitecek mi? Deniz büyüdü mü? Nihan'ı kurtarmaya giden Kemal'in bastığı mayın patlayacak mı? Kara Sevda 74. bölüm (final) 3. fragmanı

Star Tv ekranlarının Nihan ve Kemal'in aşkını konu alan Kara Sevda dizisinin final bölümü için tüm nefesler tutuldu. Son iki haftadır  yaşanan olaylarla izleyici iyice merak içerisine girdi. 74. bölüme kadar uzanan başarılı dizinin final bölümünde neler olacağı büyük merak konusu oldu. Nihan kendisinden ayrılıp Kemal'le evlenmesini hazmedemeyen Emir, tüm hain planlarını devreye sokar. Emir önce Zeynep'in elleri kollarını bağlayıp ateşin içine bırakır sonrada Deniz'i alıp kaçar. Emir'in peşine düşen Nihan'ın tüm çabası boşa çıkar. Kemal ise son dakika da Zeynep'i kurtarır. Kara Sevda'nın heyecan dolu final bölümünü canlı izlemek için Star Tv Canlı İzle adresini tıklayın..

KARA SEVDA'DA NELER OLACAK?

Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Kerem Alışık, Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Burak Sergen, Hazal Filiz Köse, Rüzgar Aksoy ve Neşe Baykent'in paylaştığı fenomen dizi ekranlara veda ediyor. Nihan ve Kemal’in aşkını neler bekliyor? Hastaneden kaçan Asu, Nihan’ı öldürdü mü? Kara Sevda heyecan dolu yepyeni final bölümü ile STAR TV'de!

Kara Sevda 74. Bölüm (Final) 3. Fragman

Kara Sevda 74. Bölüm (Final) 2. Fragman

20-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler