Kanatsız Kuşlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanatsız Kuşlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Kanatsız Kuşlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisi ne zaman? Kanatsız Kuşlar saat kaçta? Kanatsız Kuşlar oyuncuları kimler? İşte Kanatsız Kuşlar dizisi ile ilgili tüm detaylar.

Geçtiğimiz hafta ilk defa yayınlanmaya başlayan Kanatsız Kuşlar dizisi ilk bölümünden itibaren izleyenlerin beğenisini kazandı. İzleyicilerinden olumlu yorumlar alan Kanatsız Kuşlar dizisi reyting sıralamasında da zirvede! Heyecanla beklenen Kanatsız Kuşlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kanatsız Kuşlar oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kanatsız Kuşlar dizisinin konusu nedir? Perşembe günü Atv ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar 2. bölüm fragmanı sizlerle.

Kanatsız Kuşlar dizisi 1. bölümü ile kendisini ilk sıralara çıkarmayı başardı. Seyircisinin beğenisini kazanan dizi 2. bölüm fragmanıyla takipçilerini daha da heyecanlandırdı. 

Kanatsız Kuşlar 1. bölümde neler yaşandı?

Babalarını  kaybeden Zeynep, Emre, Cemre ve Aysun yoksulluk içinde yaşamaya çalışırlar. Anneleri Nefise ise, çaresiz evlatlarına sahip çıkmaya çalışmaktadır. 

Kanatsız Kuşar 2. bölüm fragmanı

Kanatsız Kuşlar Oyuncuları

Kanatsız Kuşlar adlı dizinin yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Kemal Uzun oturuyor. Dizinin başrol oyuncularında ise Melis Tüzüngüç, Ahmet Varlı, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Fatih Al, Seda Türkmen ve Servet Pandur gibi önemli isimler yer alıyor. 4 kardeş ve çaresiz annenin yaşam mücadelesini konu alan dizinin büyük başarı elde etmesi planlanıyor. İşte Kanatsız Kuşlar dizisinin ilk tanıtım fragmanı...

19-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar