Kalp Atışı bu hafta yine soluksuz izlendi.

Kalp Atışı bu hafta yine soluksuz izlendi.
Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında yerini alan Kalp Atışı, bu hafta yine nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı. Heyecanın her hafta devam ettiği diziye bu hafta Ali Asaf'ın Eylül'ün babaannesi ile ilgili gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.

Show Tv ekranlarının Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kalp atışı bu hafta yine soluksuz izlendi. Kalp Atışı 13. bölümü 29 Eylül Cuma akşamı ekranlarda olacak. Kalp Atışı’nı her cuma canlı Tv’den izleyebilirsiniz.

Kalp Atışı son bölümde neler yaşandı?

Babaannesinin ölümü ile ilgili sırları aralamaya çalışan Eylül’ün kafası Bahar’ın ölümünün ardından iyice karışır. Eylül Bahar’ın ölümüne hem üzülmekte hem de kendisini sorumlu hissetmektedir. Bütün bu duygu karmaşası Eylül Ali Asaf ilişkisini de etkiler. Hastaneye yeni gelen Doktor İpek, Eylül’ün üvey kardeşidir. İpek’in hastanede çalışmaya başlamasıyla bakalım Ali Asaf Eylül ilişkisi nasıl etkilenecek?

Sürpriz gelişmelerin yaşandığı bu haftaki bölümde diğer yanda Ali Asaf, önce babası Ziyanur’a hastanede kalması yönünde destek verir.  Ancak Eylül’ün babaannesi ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra babasıyla karşı karşıya gelir. Babasının kendisinden gerçekleri sakladığını öğrenen Ali Asaf babasına sert sözler söyleyince Ziyanur’un kalbi bütün bunlara daha fazla dayanaz ve ve Ziyanur olduğu yere yığılır. Bakalım bir sonraki bölümde neler olacak? Merakla beklenen 13. bölüm 29 Eylül Cuma akşamı ekranlarda olacak.

23-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar