Kalp Atışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı
Yaz dönemi dizilerinden Kalp Atışı dizisi 5. bölümü fragmanı yayınlandı. Kalp Atışı yeni bölümde neler yaşanacak? Ali hoca ile Eylül sevgili olacaklar mı? İşte Kalp Atışı yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Televizyon ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Kalp Atışı dün akşam yine nefesleri kesti. İlk bölümünden itibaren oldukça beğenilerek takip edilen yeni dizinin şimdiden yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Dün akşam yayınlanan 4 bölüm fragamnıyla izleyicinin aklında birden fazla soru işaretleri kaldı. 

Kalp Atışı 4. bölümde neler yaşandı?

Kalp Atışı 4. bölümde yaşananlar adeta nefesleri kesti. Hastanede yaşanan tehlikenin ardından Ali Asaf Eylül'ü koruyamadığı için Oğuz'un üstüne yüklenirken, ardından Eylül, 10 yıldır izine ulaşmadığı Mehmet'i hastane karşısında buluverir. Bu sırada Bahar ise, acil serviste bir hastanın ölümüne engel olamayınca babası onu başarısızlıklarıyla suçlar. Ali Asaf ile Eylül arasında yaşanan romantik dakikalar ise izleyenlerin kalbini fethetti. Yağmur altında romantik bir müzik ile dans eden ikili izleyenleri ekran başına kitledi.

Kalp Atışı 5. bölümde neler yaşanacak?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmet, Selim'n karşısına geçerek Eylül'ü sevdiğini iddia eder. Bahar ise, “Ali hocayı ilk önce ben gördüm, ben öptüm ve ben evleneceğim” diyerek amacına ulaşma yolunda planlar yapmaya çalışır. 

Kalp Atışı dizisi yeni bölümleriyle her Cuma akşamı saat 20:00'da Show tv ekranlarında...

Kalp Atışı oyuncuları

Gökhan Alkan

Öykü Karayel

Ege Kökenli

Ali Burak Ceylan 

Hakan Gerçek

Fatih Dönmez

Barış Aytaç

Burcu Türünz

Başar Doğusoy

Selahattin Paşalı

Ceylan Ceylan

22-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar