İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı
Her Cuma akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi bu haftada heyecan dolu bir bölümle geliyor. Sevilen dizide neler yaşanacak? Faruk ile Begüm karşılaşacak mı? İşte İstanbullu Gelin ile ilgili tüm detaylar...

İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden olan İstanbullu Gelin bu haftada oldukça iddialı geliyor. Süreyya ile Dilara'nın okulunun açılışında neler yaşanacak? Peki herşeyden habersiz olan SüreyyaBegüm'ün kim olduğunu öğrenecek mi? Okulun açılışında Begüm'ü gören Faruk ne tepki verecek?

İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk ile Begüm'ü tanıştırmaya kalkışan Süreyya, gerçeği öğrenecek mi? Begüm'ü okul açılışında gören Faruk neye uğradığını bilemez. Fikret yeni bir ev almak isterken Esma Sultan ile Faruk'un tepkisiyle İpek oldukça üzülür. Senem ise Esma Sultan'ın İpek'e hediye ettiği kolyeyi çalmak zorunda kalır. Peki Esma bunu öğrenecek mi? İstanbullu Gelin'i izklemek için tıklayınız.

İstanbullu Gelin geçen hafta neler yaşandı?

Süreyya'nın konuşması üzerine yere düşüp bayılan Esma Sultan, asla kaybetmeyeceğini ve onunla başa çıkamayacağını göstermek ister. Adem ise her taşın altından çıkarak Faruk'la ile iyice ters düşmeye başlar.

İstanbullu Gelin Oyuncuları

ÖZCAN DENİZ-FARUK

ASLI ENVER-SÜREYYA

İPEK BİLGİN-ESMA

SALİH BADEMCİ-FİKRET

DİLARA AKSÜYEK-İPEK

FIRAT TANIŞ-ADEM

ÖZGE BORAK-BEGÜM

GÜVEN MURAT AKPINAR-OSMAN

BERKAY HARDAL-MURAT

NERGİS ÇORAKÇI-KIYMET

HAKAN ALTINER-ŞAHAP

NESLİHAN YELDAN-SENEM

PELİNSU PİR-NURGÜL

HAYAL KÖSEOĞLU-ZEYNEP GÜRSOY

SEMRA DİNÇER-REYHAN SEZGİN

FATİH KOYUNOĞLU-AKİF

AHMET SABRİ ÖZMENER-MUSTAFA

EREN BALKAN-GÜLİSTAN

MUHARREM TÜRKSEVEN-NAZİF

NİLAY ERDÖNMEZ-ASİYE

HİRA KOYUNCUOĞLU-BADE

NESLİHAN ARSLAN-DİLARA

27-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar