İsimsizler dizisinden güzel haber!

İsimsizler dizisinden güzel haber!
Kanal D ekranlarının aksiyon ve heyecan dolu dizisi İsimsizler'den sevenlerine güzel haber geldi. Dizinin yeni sezon çekimleri başladı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan İsimsizler ne zaman başlayacak?

Başrollerini Uğur Güneş, Bülent Alkış, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Musab Ekici, Sera Kutlubey, Sedat Mert, Çağkan Çulha'nın paylaştığı efsane dizi İsimsizler yeni sezona gümbür gümbür geliyor. Nefes kesen bölümlerinin ardından sezon finali yapan dizinin çekimlerine başlandı. Dizi setinden gelen haberlerde yeni bölümlerinde heyecanın dorukta olduğu söyleniyor. Yeni sezonda nefesleri kesecek olan diziyi canlı takip etmek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edin.

İSİMSİZLER BOMBA GİBİ GELİYOR

Kanal D'nin sevilen dizisi 'İsimsizler' yeni sezona büyük değişikliklerle giriyor. Kadroya birçok yeni isim dahil olurken, yönetmen koltuğunda da değişiklik yaşandı. Dizinin yönetmeni Volkan Kocatürk oldu. Doktor Elif ölürken, diziye Hande Soral, Atsız Karadumanve Mert Öcal dahil oldu. İzleyicilerini merakta bırakan dizi, yüksek temposuyla yine gündemden düşmeyecek. Bakalım yeni sezon bölümlerinde neler yaşanacak? 

HANDE SORAL, İSİMSİZLER KADROSUNDA!

En iddialı yapımlar arasında ilk sıraya giren İsimsizler bomba gibi bir bölümle sezon finali yapmıştı. Final bölümünde Fatih Kaymakam'ın görevinden alındığı öğrenilmişti. Bakalım yeni bölümlerde bu durum nasıl şekillenecek. Dizinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Hande Soral, Handan karakteri ile karşımıza çıkacak. Güzel oyuncudan gelen bu haber hayranlarını çok sevindirdi. Hande Soral ise yeniden ekranlara dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Uğur Güneş'in başrolünü oynadığı dizi vatan uğruna gözünü kırpmadan kendinden vazgeçen kahramanların hikayesini konu alıyor. Hande Soral'ın da dahil olduğu dizi Eylül ayında yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

21-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar