Fazilet Hanım ve Kızları'nın Hazan'ı kiminle aşk yaşayacak?

Fazilet Hanım ve Kızları'nın Hazan'ı kiminle aşk yaşayacak?
Star TV ekranlarına damga vuran Fazilet Hanım ve Kızları'nın erkek Fatma'sı Hazan kiminle aşk yaşayacak? Sinan'la mı yoksa Yağız'la mı? Fazilet Hanım ve Kızları yeni sezona nasıl başlayacak? Başarısını devam ettirebilecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları'nın yayınlandığı ilk gün herkesini kafasında evin küçük kızı Ece'nin ön planda olacağı canlanmıştı. Fazilet Hanımın küçük kızı Ece'yi en güzel yüz yapma yolundaki çalışmaları onları bambaşka bir hayata sürükledi. Ece'nin güzelliği ile diziye damga vurması beklenirken, erkek gibi giyinen ve erkeksi tavırda olan abla Hazan ön plana çıktı. Sinan Egemen ise Hazan'ı ilk gördüğü andan itibaren tuhaf bir hisse kapılmıştı. Gün ilerledikçe aşka dönüşen bu hislerin önüne geçememişti. Sinan abisi Yağız'da Hazan'dan hoşlanmıştı fakat belli etmemişti. Bakalım yeni sezonda Hazan kiminle aşk yaşayacak? Fazilet Hanım ve Kızları'nın yeni sezondaki yepyeni bölümlerini kaçırmamak için STAR TV CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz.

YAĞIZ VE HAZAN MI? YOKSA SİNAN VE HAZAN MI?

2017 yılının sevilen dizilerinden olan Fazilet Hanım ve Kızları, sezon finali yaparak çalışmalara ara verdi. Dizinin öne çıkan isimleri Fazilet Hanım ve kızı Hazan. Hazan karakterine can veren güzel oyuncu Deniz Baysal'ın kiminle aşk yaşayacağı merak konusu oldu. İzleyici en çok da Sinan'la aşk yaşamasını istiyor. Fakat bunun yanı sıra birde Yağız var. Bazı izleyicilerde Yağız'la yakıştırıyor. Bakalım yeni sezonda Yağız-Hazan mı yoksa Sinan-Hazan mı aşk yaşayacak?

Noluyor.tv sitesinden Berna Binoğlu, son yazısında bu duruma değindi. Ve 'Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin erkek fatması Hazan, hayranlık beslediği Sinan ile birbirlerine aşık olmaya doğru ilerledikleri yolda Sinan'ın kardeşi Yağız ile de bir çekim yaşıyor. Dizinin hayranları da bu iki çiftin uyumu konusunda büyük fikir ayrılıkları yaşıyor ve YağHaz ile HazSin çiftleri arasındaki düello yeni sezonda bitecek gibi durmuyor.'

22-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar