Fazilet Hanım Ve Kızları 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Fazilet Hanım Ve Kızları 6. bölüm fragmanı yayınlandı
En çok sevilen diziler arasında yer alan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 6. bölüm fragmanı ile izleyicilerine kavuşmayı bekliyor. İlk bölümünden itibaren izleyicinin ilgisini kazanan dizide bu hafta neler yaşanacak?

Her hafta Cumartesi günleri Star Tv ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi heyecan dolu bölümleriyle izleyicisiyle buluşmaya devam diyor. Peki bu hafta Fazilet Hanım ve Kızları Dizisinde neler yaşanacak? Fazilet Hanım dizisi bomba gibi gelecek? Kızlarının geleceği için birşeyler yapmaya çalışan annenin hikayesini anlatan dizide bu hafta şok olacağınız birkaç olay gerçekleşecek. Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölümde Hazan, Sinan ve Yağız geçmiş ile yüzleşecek. İşte Fazilet Hanım Ve Kızları 6. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Fazilet Hanım Ve Kızları 6. bölümde neler yaşanacak?

Sinan'ın odasındaki Hazan'ı gören Nil, evde herkese zor anlar yaşatır. Yalıdan ayrılan Hazan, mahallesine gittiğinde şok olacak bir durumla karşı karşıya kalır. Ece ise kırdığı parfümün bedelini ödeyecektir. Yalıda büyük ses getiren parfümün ardından evsiz kaldıklarını öğrenen Fazilet, ne yapacağını bilemez durumdadır. 

Evden ayrılmak zorunda kalan Hazan, bunun üzerine karanlık bir otel odasında daha Sinan ile yüzleşmek zorunda kalır. Ancak Hazan Sinan'a olan duygularını bastırmak zorunda olduğunu düşünür. 

Fazilet Hanım ve Kızları oyuncuları

Fazilet Çamkıran : Nazan Kesal

Hazım Egemen : Mahir Günşıray

Yağız Egemen : Çağlar Ertuğrul

Hazan Çamkıran : Deniz Baysal

Ece Çamkıran : Afra Saraçoğlu

Sinan Egemen : Alp Navruz

Gökhan Egemen : Tolga Güleç

29-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar