Dizi Tutkunları İçin Yeni Sezonda Başlayacak 12 Yeni Dizi

Dizi Tutkunları İçin Yeni Sezonda Başlayacak 12 Yeni Dizi
Yeni sezonda hangi diziler başlıyor? Hangi dizi hangi kanalda yayınlanacak? Hangi oyuncu hangi dizide rol alacak? Bu ve buna benzer sorular Türk televizyonlarında yayınlanan dizileri yakından takip edenler için oldukça merak edilen sorular arasında.

Geçtiğimiz sezonu Eylül ayına girmemizle beraber geride bırakırken TV kanalları da yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyorlar. Hangi programlar yayınlanacak, hangi diziler yeni sezonda ekranda olacak, hangi oyunculara kimler eşlik edecek vs. konular sıkı dizi takipçilerinin de cevabını yakından takip ettiği konulardır. Bu yazımızda televizyon kanallarında yeni sezonda hangi dizilerin yayınlanıp hangilerinin devam edeceğine yer vermeye çalışacağız. İşte yeni sezonda izlemeye doyamayacağınız, birbirinden harika 10 dizi:

Cesur ve Güzel – Star TV

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aradan sonra Ay Yapım imzalı “Cesur ve Güzel” dizisiyle ekranlara merhaba diyecek. Ekim ayında seyirciyle buluşması planlanan dizide Tatlıtuğ’a, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün eşlik edeceği söyleniyor.

Anne – Star TV

Bir Japon yapımı olan “Mother” dizisini Türkiye’ye uyarlayan MF Yapım, dizinin başrollerinde Cansu Dere ve Buğra Gürsoy’u oynatmayı planlıyor. “Anne” dizisinin oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri, Vahide Gördüm gibi birçok usta oyuncu yer alıyor.

Şampiyon – Star TV

1979 Hollywood yapımı bir film olan Şampiyon’dan uyarlanan dizinin yapımcılığını BKM üstlenirken yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan oturacak. Dizide kadın karakteri canlandıracak Özge Özpirinçi’nin partneri ise henüz belli olmadı.

Hayat Bazen Tatlıdır – Star TV

Gani Müjde’nin senaristliğini, Süreç Film’in yapımcılığını, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni komedi dizisinin başrollerini Ufuk Özkan ve Birce Akalay paylaşıyor. Dizide bu ikiliye Kanpolat Görkem Arslan ve daha birçok ünlü sima eşlik edecek.

 

Aşk ve MaviATV

Ekim ayından itibaren ekranlarda yayınlanması planlanan “Aşk ve Mavi” dizisinin başrollerinde Emrah ve Sedef Avcı ikilisi oynayacak. Dizinin yapımcılığını NTC Medya üstleniyor. Dizinin konusu ise şu an için bilinmiyor.

İçerde – Show TV

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Bensu Soral ve Aras Bulut İynemli’nin paylaşacağı dizi Ekim’de Show TV ekranlarında olacak.

Cesur Yürek – Show TV

Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturduğu dizinin başrollerini Onur Tuna ve Rüveyda Öksüz paylaşacak.

Vatanım Sensin – Kanal D

O3 Medya yapımcılığında ekranlara gelecek olan dizinin başrollerini ünlü çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç paylaşacak. Dizi Ekim’de Kanal D ekranlarında olacak.

Babam ve Ailesi – Kanal D

Ceyda Düvenci, Bülent İnal, Sercan Budur ve Ayça Bingöl gibi birçok ünlü ismin yer alacağı diziye Nihat Durak yönetmenlik yapacak. Gold Film’in yapımcılığında başlayacak olan dizi Ekim’de ekranlardaki yerini alacak.

Yıldızların Altında – Fox TV

Bir gençlik dizisi olan Yıldızların Altında’nın yapımcılığını Süreç Film üstlenirken, Özge Gürel, Canan Ergüder, Berk Cankat gibi oyuncular rol alacak.

Kalbimdeki Deniz – Fox TV

Başrollerini Kutsi ve Özge Özberk’in paylaştığı romantik komedi dizisinin yapımcılığını Pastel Film üstleniyor. Dizi Ekim’de Fox TV ekranlarında olacak.

05-10-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler