Diriliş Ertuğrul neden yok? 26 Nisan 2017

Diriliş Ertuğrul neden yok? 26 Nisan 2017
TRT 1 ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok? Diriliş Ertuğrul niye yok? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul neden başlamadı?

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yayınlamadı? Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünü bekleyen izleyicilere kötü haber yapım şirketinden geldi. Dizinin bu akşam yani 86. bölümünün yayınlanmayacağı sosyal medya paylaşım platformu olan instagramdan duyuruldu. Yapım şirketinden yapılan açıklamada dizinin aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekimler esnasında kaynaklanan olumsuzluklar nedeni ile yeni bölümün bir hafta sonra yayınlanacağı ifade edildi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sahnelerin yoğunlaşması ve çekilememesi üzerine bu hafta ekranlara gelmeyecek olan Diriliş Ertuğrul, haftaya ekranlara gelecek. 86. yeni bölümü 3 Mayıs 2017 saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında sizlerle olacak. İşte yapım tarafından yapılan açıklama, "Dizimizin gelecekteki bölümlerinde yer alan aksiyon sahnelerinin çoğalması ve çekim koşullarından kaynaklanan olumsuzluklar nedeniyle yeni bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza  inanıyoruz. Diriliş Ertuğrul heyecan ve aksiyon dolu 86. bölümüyle 3 Mayıs Çarşamba günü TRT1’de” ifadelerine yer verildi.

26-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar