Çocuklar Duymasın'da Vatan Şaşmaz'ın yerine kim geçecek?

Çocuklar Duymasın'da Vatan Şaşmaz'ın yerine kim geçecek?
Yıllardır ekranların sevilen dizilerinden biri olarak izlenen Çocuklar Duymasın'da, Vatan Şaşmaz'ın yerine kimin geçeceği günlerdir merak konusuydu. Günler süren meraklı bekleyişin ardından beklenen cevap Tamer Karadağlı'dan geldi.

Kısa bir süre önce bir cinayete kurban giderek hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz’ı kaybetmek bütün Türkiye’yi olduğu gibi Çocuklar Duymasın ekibini de derinden yaraladı.Kanal D'de yayınlanan dizide Engin rolüyle karşımıza çıkan Vatan Şaşmaz bütün ekip arkadaşları tarafından çokça seviliyordu. 43 yaşında hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz’ın yerine Engin rolünü kimin üstleneceği merakla beklenirken açıklama Tamer Karadağlı’dan geldi. Tamer Karadağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada diziye “Vatan Şaşmaz’ın yerine kimse gelmeyecek. Engin başka bir şehre gidecek.’’ Dedi.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Çocuklar Duymasının dizisinde Engin karakterini canlandıran Vatan Şaşmaz 8 Ocak 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Sanatçı aslen Çanakkale Bigalıdır. Vatan caddesinde dünyaya gelmesinden dolayı ailesi ona Vatansever ismini vermiş ancak daha sonra kısaca Vatan ismiyle anılmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okumuş ancak mankenlik yapmıştır. Yakışıklı oyuncu katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde de rol almıştır.

21-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar