Çoban Yıldızı hayranlarını üzdü!

Çoban Yıldızı hayranlarını üzdü!
Başrollerini Selin Şekerci ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinden gelen bu haber hayranlarını üzdü. Güzel oyuncu Selin Şekercibu haberi kendi sosyal medya hesabından duyurdu. İşte o haber..

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Çoban Yıldızı'ndan gelen haber hayranlarını derinden etkiledi. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı Çoban Yıldızı final yapıyor. Most Production tarafından hazırlanan dizi Çoban Yıldızı 22 Haziran 2017 Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek. Final bölümü canlı izlemek için Fox Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz.

Dizinin final yapacağı haberini güzel oyuncu Selin Şekerci sosyal medya hesabından paylaştı. Kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye? Kimse bilmez. Söyleyecek çok sözüm var. Çok çok çok. Ama söyleyemezsin bazen boğazındaki yumrudan. Sizi bilmem ama ben hayatımın en güzel setine veda ettim dün. Kimse bilmez... Zühre'm Çoban Yıldızım.. Benim güzel kızım. Sen başıma gelen en güzel şeydin.. Beni büyüttün, sakinleştirdin, iyileştirdin. Gökyüzüne bakıp diledim bir dilek, bana oradan geldin. Ağlamalar, duygusal cümleler bitmez, içimdekini tarif etmeye de yetmez.. buraya bir ekip fotoğrafı koyamıyorum çünkü biz son ana kadar inandık bitmeyeceğine son an! Vedalaşmadık nasıl olsa görüşeceğiz diye.. "biz o kadar güzel bir ekibiz ki ne diye bitsin" dedik son ana kadar. Ama.. amalar işte boğazda düğüm. Kim ne diyecek ne sövecek bilmiyorum açıkçası umrumda da değil ama ben bunu haketmediğimizi adımı nasıl biliyorsam o kadar iyi biliyorum. Ben yaptığım işi biliyorum, ekibimi biliyorum ne kadar iyi yapmak için yırtındığımızı, uykusuz kaldığımızı biliyorum. Bir an bile bırakmadığımızı, iş bu deyip sadece iş deyip üzerine basmadığımızı, başımıza tac ettiğimizi biliyorum. Biliyorum işte ben biliyorum ve benim gibi onlarca insan da biliyor.

Vedalar çoğu zaman ağır olur bu en ağırı oldu. Her gün, gününün yarısından fazlasını geçirdiğin insanları bir günlük arada özler mi insan? Hah biz özlüyorduk işte öyle bir ekibe veda ediyorum. Geriye çok güzel kalpler, dostluklar kaldı kalmasına da benim evimi elimden aldılar işte. Ama iyi ki ler var kocaman iyi kiler.. keşke çok büyük ama iyi ki ler açık ara önde! Ve Sevgili Gül Oğuz! Nasıl da kenetledin hepimizi birbirimize sen olmasaydın kimse işiyle bu kadar gurur duyamazdı yoluma çıkaran evrene o güzel enerjiye bin şükür! İsim saymayacağım tek tek birinin bir diğerinden hiç bir farkı yok benim için hepsi hepsi bütün ekibim herkes hepiniz sizi çok seviyorum! Ben bu kadar mükemmel bir ekiple tekrar bir araya gelebilir miyim sizi bana verir mi ki? Bilmiyorum. Ama sizinle çalıştığım için gurur duydum. Şeref duydum! Şeref duydum! Şimdi tek dileğim aynı şerefe nail olabilmek. Kelimeler, ağlamalar bitmez.. Şampiyon Çoban Yıldızı!

Bulut geçti, gözyaşları kaldı çimende.. #ÇobanYıldızı"

21-06-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar