Cesur ve Güzel final mi yapıyor?

Cesur ve Güzel final mi yapıyor?
Star Tv'nin perşembe akşamları reyting rekorları kıran dizisi Cesur ve Güzel final mi yapıyor? Ortaya atılan bu iddialar dizinin hayranlarını büyük endişe içinde bıraktı. Peki gerçekten final mi yapacak?

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı dizi Cesur ve Güzel hakkında çıkan iddialar ortalığı karıştı. Sosyal medyada uzayıp giden bu konu ile alakalı Star Tv'nin yöneticilerinden bir açıklama geldi. Cesur ve Güzel hayranları dizinin final yapacağı ile ilgili çıkan iddialarla büyük bir endişe yaşamıştı.Gelen açıklama ile izleyicilerin yüreğine su serpilecek...

CESUR VE GÜZEL FİNAL Mİ YAPIYOR?

Sevilen dizinin yapımcılarından olan Ece Yörenç, geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Ortaya atılan bu iddialar ve Ece Yörenç'in diziden ayrılması kafalardaki soru işaretlerini dahada çoğalttı. Fakat Star Tv yöneticilerine yöneltilen 'Cesur ve Güzel bitecek mi?' sorusu yürekleri rahatlattı. Karşılaştığı bu soru karşısında şaşıran Star Tv marka pazarlama direktörü Arzu Haksun Güvenilir soruyu, 'Cesur ve Güzel'i bitirmek gibi bir şey yok planımızda' diyerek cevapladı.

Cesur ve Güzel oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ

Tuba Büyüküstün

Tamer Levent

Sezin Akbaşoğulları

Alp Özer

Erkan Avcı

Serkan Altunorak

Nihan Büyükağaç

Devrim Yakut

Fırat Altunmeşe

30-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar