Canlı TV ile Neler İzleyebilirim Diyenlere

Canlı TV ile Neler İzleyebilirim Diyenlere
Canlı TV ile neler izleyebilirsiniz, hangi diziler var, hangi show programları daha ilgi çekici? gibi sorular aklınızda yer ediniyorsa aşağıda yer verdiğimiz önerileri inceleyebilirsiniz. Canlitv izlemek için platformumuzu tercih edebilirsiniz

Canlı TV ile neler izleyebilirsiniz, hangi diziler var, hangi show programları daha ilgi çekici? gibi sorular aklınızda yer ediniyorsa aşağıda yer verdiğimiz önerileri inceleyebilirsiniz. İnternetten canlitv izlemek için kullanabileceğiniz en iyi platform olduğumuz için sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. HD kalitede izleyebileceğiniz ATV, TRT1, TV8, STAR TV, KANAL D, FOX TV gibi ulusal kanallar ile birlikte yerel kanalları da yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

ATV’de İzleyebilecekleriniz

ATV kanalı üzerinden izleyebileceğiniz bir çok dizi ve program mevcut. Haftanın her günü saat 20:00’de dizilerin yeni bölümleri yayınlanmaktadır. Dizilerden sonra program ya da sinema filmleri yayına sunulmaktadır. Gündüz kuşağında ise oldukça popüler canlı yayın programları yer alıyor.

TV8’de Neler İzleyebilirsiniz?

TV8’de dizi yerine daha çok sinema filmleri, canlı yayın programları ile birlikte çeşitli talk show’lar izleyebilirsiniz. TV8 kanalı, eğlence üzerine kurulmuş ulusal bir kanaldır. Gündüz kuşağında canlı yayın moda programlarını izleyebilirsiniz.

TRT1’de İzleyebileceğiniz Program ve Diziler

TRT1 kanalında hem dizi, hem haber hem de çeşitli eğlence ve kültürel programları izleme imkanına sahipsiniz. Canlitv web platformumuz üzerinden yüksek HD kalitesiyle TRT1 kanalını izleyebilirsiniz. Özellikle haber ve kültürel programların halkın nabzını tuttuğunu söyleyebiliriz.

FOX TV’de İzleyebileceğiniz Yayınlar

FOX TV kanalı akşam ana haber programı ile çok yüksek reyting almaktadır. Fatih Portakal’ın sunduğu ana haber programının neden bu kadar çok tercih edildiğinizi siz de izleyince anlayacaksınız. Bunun dışında çeşitli dizileri de reyting sıralamasında büyük başarı elde etmektedir.

Star TV’de Canlı İzleyebilecekleriniz

Star TV kanalı genellikle dizileri ile ön plandadır. Özellikle de yeni sezonda yayına giren yeni dizileriyle çok büyük bir reyting elde etmeyi başarıyor.

Kanal D’de Neler İzleyebilirsiniz?

Kanal D, dizileri ve sinema kuşağında yayınladığı gişe rekortmeni filmleri ile dikkat çekiyor. Vatanım Sensin gibi dizileri ise reytinglerde zirveyi paylaşan diziler arasında yer alıyor. Kanal D’yi izleyerek siz de keyifli zaman geçirebilirsiniz.

18-01-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar