Bülent Ersoy'un çantası çalındı

Bülent Ersoy'un çantası çalındı
Geçtiğimiz günlerde Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dünya Güzellerim programı izleyenleri oldukça etkiledi. Sosyal medyada da gündemde olan programda yer alan Bülent Ersoy'un çantası çalındı.

Geçtiğimiz günlerde Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dünya Güzellerim programı izleyenleri oldukça etkiledi. Sosyal medyada da gündemde olan programda yer alan Bülent Ersoy'un çantası çalındı.Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un yer aldığı Dünya Güzellerim programının ilk durağı Hindistan oldu. İlk bölümünden itibaren heyecanın, eğlencenin ve bolca çekişmenin yer aldığı bir program sizlerle. Hindistan'nın Mumbai sokaklarını gezen ekipten Bülent Ersoy'un çantası çalındı.

Mumbai sokaklarında gezen Bülent Ersoy maymun tarafından çalınan çantasıyla şoka girmişti. Alışveriş yapmak isteyen Bülent Ersoy kıyafet denerken Banu Alkan ile Burcu Esmersoy tartışmaya başladı.

Bülent Ersoy'u yılan soktu | Sağlık durumu nasıl?

Bülent Ersoy'u yılan ısırdı. Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu. Bülent Ersoy'un durumu nasıl? Bülent Ersoy öldü mü? Yılan sokan Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı. İşte Hindistan'a giden Bülent Ersoy'un son durumu...

Haziran ayında yayınlanması planlanan 'Dünya Güzellerim' programı Show Tv'de yakında seyircisi ile buluşacak. Bülent Ersoy öldü mü? Yılan sokan Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı. İşte Hindistan'a giden Bülent Ersoy'un son durumu... 

Program çekimleri için Hindistan'a giden Bülent Ersoy, yeşil alanda dinlenirken yılan tarafından ısırıldı. Banu Alkan'a olan öfkesini dile getiren Bülent Ersoy, ağaç dibinde dinlenirken bir yılan tarafından ısırıldı. Çığlık atarak yardım isteyen Bülent Ersoy hemen hastaneye kaldırıldı.

46 derecede sürdürülen çekimler esnasında Türk Sanat Müziği Diva'sı Bülent Ersoy'u yılan soktu. Çığlıklarının ardından yardıma koşan çalışanlar acilen Diva'yı hastaneye kaldırdı.Bülent Ersoy'u yılandan kurtaran ekip çalışanları ardından yılanı yakalayarak öldürdüler. Diva'nın bacağında oluşan şişlik ve kızarıklıklığa set doktoru tarafından ilk müdahale edildi.

Olayın ardından vakit kaybetmeden hastaneye kaldırılan Diva şimdi müşade altında tutuluyor.

22-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar