Bodrum Masalı'ndan hayranlarına güzel haber

Bodrum Masalı'ndan hayranlarına güzel haber
Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı'ndan hayranlarına güzel haber geldi. 60 dakikaya inen yayın saati tekrar normal saatine döndü. Dizinin ayranları gelen bu haberle mutluluktan havalara uçtu...

Uzun süredir ekranlarda kalmayı başaran diziler arasında bulunan Bodrum Masalı'ndan güzel haber geldi. Geçtiğimiz günlerde yayın süresi 60 dakikaya inen dizi hayranlarını çok üzmüştü. Üzerinden çok geçmeden yeni bir haber sevenleri ile paylaşıldı. Gelen güzel haberde dizinin eski düzenine döndüğü ifade edildi.

BODRUM MASALI ESKİ SAATİNE GERİ DÖNDÜ

Dizinin eski düzenine dönmesi ile yine Pazar akşamları saat 20.00'de Kanal D ekranlarında sizlerle olacak. Dizinin yayın saatinin 60 dakika inmesine tek neden Kara Yazı adlı dizinin Pazar gününe gelmesi oldu. Fakat Kara Yazı dizisi istenilen performansı gösteremeyince yapım erken final kararı aldı. Kara Yazı erken final yapınca da Bodrum Masalı eski düzenine geri döndü.

KARA YAZI FİNAL YAPIYOR

Kanal D ekranlarına iddialı bir giriş yapmak isteyen Kara Yazı umduğunu bulamadı. Reytinglerde başarı gösteremeyen dizi daha yeni olmasına rağmen ekranlara veda etme kararı aldı. İşte Kara Yazı'nın final tarihi...

Nisan ayının başlarında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kara Yazı dizisi daha fazla dayanamadı. Dizinin büyük çıkış yapacağı beklenirken daha bir ay olmadan final kararı alındı. Kadrosunda birbirinden güçlü isimleri bulunduran dizinin geleceği pek parlak olmadı. Ve Kara Yazı dizisi yayından kaldırıldı. Pazar akşamları yayınlanan dizi 5. bölüme kadar mücadele etti. Fakat istenilene bir türlü ulaşamadı. 

 

30-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar