Bizim Hikaye dizisinden 2. fragman!

Bizim Hikaye dizisinden 2. fragman!
Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı yeni dizi Bizim Hikaye'nin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Yerli Shameless dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilirken ikinci fragman yayınlandı...

Hazal Kaya'nın yeni dizisi Bizim Hikaye'nin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Güzel oyuncu Hazal Kaya ve yakışıklılığı ile genç kızların kalbine taht kuran oyuncu Burak Deniz'in başrollerini paylaşacağı yeni dizi Bizim Hikaye'nin ne zaman başlayacağı merak edilirken ikinci fragman geldi. Yayınlanan fragman izleyicinin merakını az da olsa giderdi. Çok yakın bir zaman içerisinde FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor.Bizim Hikaye ne zaman başlayacak? Hazal Kaya'nın yeni dizisinin adı ne? Bizim Hikaye dizisini canlı izlemek için FOX TV CANLI İZLE adresini ziyaret edin.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi önemli isimler bulunuyor. Geçtiğimiz gün tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin bugün ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte Bizim Hikaye dizisinin 2. tanıtım fragmanı...

Bizim Hikaye dizisinin 2. tanıtım fragmanı

Bizim Hikaye dizisinin konusu nedir?

Dizide şehrin fakir semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren Filiz ve 5 kardeşinin hikayesi anlatılıyor. Annesi öldükten sonra, kendisinden küçük 5 kardeşine sahip çıkan Filiz, alkolik babasına rağmen şikayet etmeden hayata tutunur ve kardeşlerine sahip çıkar. Filiz de kardeşleri de asla moral bozukluklarına imkan vermeyen, kendileriyle barışık, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş güçlü çocuklardır.

Filiz’in kardeşleri büyükten küçüğe doğru üstün zekalı Rahmet, zorlu bir aşkın peşindeki Hikmet, duygusal bir kız olan Kiraz, Fikret ve en küçükleri de 1.5 yaşındaki İsmet’tir. Filiz, kendini kardeşlerine adamış, sadece komşusu Tülay ile dertleşen ve günü birlik işlerden para kazanan bir genç kızken, hayatı birden değişir. Hayatına giren yakışıklı ama bir o kadar da gizemli Barış’tan sonra her şey farklıdır. Barış’ın amacı hem Filiz’in gönlünü kazanmak hem de ailenin bir üyesi olabilmektir. Ancak Filiz’in kardeşlerine olan sorumlulukları onu Barış’a olan hislerini inkar etmeye iter. Uzun yıllardır Filiz’e aşık, ona ve ailesine koruyucu tavırlarıyla dikkatleri çeken Cengiz’in varlığı da Barış’ın işini iyice zorlaştırır.

19-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar