Bizim Hikaye 2. bölüm izle - Fox TV Canlı İzle

Bizim Hikaye 2. bölüm izle - Fox TV Canlı İzle
Fox TV'nin yeni dizisi Bizim Hikaye bu akşam ikinci bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin 2. bölümünde neler olacak? Bizim Hikaye Canlı İzle, Fox TV Canlı İzle...

Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi Bizim Hikaye'nin bu akşam 2. bölümü izleyicisi ile buluşuyor. Geçen hafta ilk bölümü ile yeni sezona merhaba diyen dizi izleyiciler tarafından çok sevildi. 5 kardeşine ve alkolik babasına bakmak için çırpınan Filiz'in hikayesini konu alan dizinin bu bölümünde ortalık iyice karışıyor. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü kaçırmamak için FOX TV CANLI izle adresini ziyaret edebilirsiniz. Bizim Hikaye Canlı İzle. Bizim Hikaye 2. bölüm ne zaman?

BİZİM HİKAYE BU AKŞAM FOX TV'DE!

Bizim Hikaye'nin 2. bölümünde Haşim bütün sinirini evin babası Fikri'den alır. Fikri, Haşim'den yediği dayadığın acısını da oğlu Hikmet'ten çıkarır. Tam bu olaylar yaşanırken Barış geliyor ve olaya müdahale etmek istiyor. Fakat Filiz engel oluyor.

Bu akşam yayınlanacak bölüme damga vuran olay ise Fikri'nin sabah uyandığından kendisini Yunanistan'da bulması olacak. Filiz'in hayatının kolaylaştırmak için uğraşan Barış ise daha büyük sorunlara yol açıyor. Filiz ve Barış, Yunanistan’a doğru yola çıkıyor. İkili Fikri’yi kurtarabilecek mi? Bunların hepsini merak ediyorsanız sizleri bu akşam Fox Tv ekranlarına bekliyor. Bizim Hikaye bu akşam saat 20.00'de Fox Tv'de. Fox Tv Canlı İzlemek için tıklayın..

Bizim Hikaye 2. Bölüm Fragmanı

21-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler