Benim İçin Üzülme yeniden ekranlara geliyor!

Benim İçin Üzülme yeniden ekranlara geliyor!
Bir dönem ATV ekranlarında aşk rüzgarları estiren dizi Benim İçin Üzülme, Şili'de ekranlara gelecek. Dizinin Şili'de yayınlanacağı haberini ATV'nin içerik satışından sorumlu olan müdürü Müge Hanilçi açıkladı.

ATV'de bir dönem ilgi ile izlenen dizi Benim İçin Üzülme yıllar sonra kıymete bindi. ATV'nin içerik satışından sorumlu olan yönetici Müge Hanilçi yaptığı açıklamada önemli bilgiler verdi. Müge Hanilçi, ATV'de yayınlanan 3 dizinin Şili'de yayınlanacağını açıkladı. Bu üç diziden birinin de Benim İçin Üzülme olacağını ifade etti. Dizi Şili'de Don't Worry About Me adı ile yayınlanacak.

Benim İçin Üzülme Şili'de!

Benim İçin Üzülme dizisi 2012-2013 yıllarında ekranlara gelmiş ve reytingleri alt üst etmişti. Dizi bu başarısını 2 sezon sergiledi. Ve ardından final kararı aldı. Sevilen dizinin yönetmenliğini ise Mahsun Kırmızıgül üstleniyordu. Başrollerinde de Tansel Öngel, Öykü Çelik, Fulya Zenginer ve Rüçhan Çalışkur yer alıyordu. Dizinin çekimleri Artvin, Rize, Trabzon, Kars, Batum gibi önemli şehirlerde gerçekleşti. 2012 yılında başlayan dizi 2 sezon yayınlandıktan sonra 29 Nisan 2014 tarihinde final yaptı.

Benim İçin Üzülme Dizisi Oyuncuları

Barış Arduç

Fulya Zenginer

Öykü Çelik

Tansel Öngel

Çağlar Ertuğrul

Rana Cabbar

Beyazıt Gülercan

Sacide Taşaner

Ünal Gümüş

Rüçhan Çalışkur

22-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar