Aşk-ı Roman daha ilk bölümden çakıldı!

Aşk-ı Roman daha ilk bölümden çakıldı!
TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aşk-ı Roman dizisi daha ilk bölümden sosyal meydada büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları yeni başlayan bu diziye ağır eleştirilerde bulundu. Aşk-ı Roman reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti?

Bir zamanlar ekranların efsane dizisi Cennet Mahallesi'ne olan benzerliği ve konusu ile günlerdir heyecanla beklenen dizi büyük hayal kırıklığına uğrattı. Dün ilk bölümü yayınlanan Aşk-ı roman beklenilen başarıyı gösteremedi. Diziyi izleyenler sosyal medyada ağır eleştirilerde bulundu.Yıllar önce Melek Baykal, Çağla Şıkel, Alişan, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi tadı arayan izleyiciler ters köşe oldu. TV8 ekranlarının yepyeni dizisi Aşk-ı Roman'ı canlı izlemek için TV8 CANLI İZLE adresini tıklayabilirsiniz.

AŞK-I ROMAN YORUMLARI

Evleneceksen Gel adlı izdivaç programının fenomen adayları Solmaz ve Kaan'ın başrollerini oynadığı dizi sosyal medya kullanıcıları tarafından topa tutuldu. TV8 ekranlarının yeni günlük dizisi Aşk-ı Roman yayınlanan ilk bölümü ile Total'de 6, AB'de 9 ve ABC1'de de 11. oldu. İşte sosyal medyada yapılan o yorumlar;

elif @ballilokmayiz : Evlilik programında eş arayan Solmaz 'ın hayatını dizi yapmışlar, başrolde de kendisi var sanırım. Çok garip şeyler oluyor.

elif @ballilokmayiz : Dizinin adı aşk-ı roman ve evet kendisi oynuyor kusucam.

Mesut Yar ✔ @mesutyar : Çok afedersiniz de bu Aşk-ı Roman neyin kafası?!

Halil @tunaanbey : Dün gece Aşk-ı Roman diye bir diziye denk geldim oyunculuk hiç bir zaman bu kadar can çekişmemiştir bleu shiny noire 💎

@Crn1685 : Aşk-ı roman çıkmış gözlerim kanadı programda daha güzel rol yapıyordu bunlar nolmuş böyle

22-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler