Arka Sokaklar'dan güzel haber!

Arka Sokaklar'dan güzel haber!
Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dizisinden güzel haber geldi. Yaz sezonu için ara veren dizinin yeni sezon için çekimleri başladı. Arka Sokaklar ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar yeni sezon.

Kanal D ekranlarından yayınlandığı günden bu yana ilgi ile dizisi Arka Sokaklar, 12. sezon için çekimlere başladı. Yaz sezonunun girmesi ile kısa bir süre ara veren dizi yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar'ın yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Arka Sokaklar'da neler yaşanacak? Arka Sokaklar yeni sezonda kimler rol alacak? Efsane dizi Arka Sokaklar'ın yepyeni bölümlerini KANAL D CANLI İZLE adresinden izleyebilirsiniz..

'Arka Sokaklar'da 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh, instagram hesabından rol arkadaşları Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu'yla beraber çekimlerden fotoğraf paylaştı.

"12. SEZON BAŞLAR"

Başarılı oyuncu, dizinin hayranlarını heyecanlandıran kareye, "12. sezon başlar" notunu düştü. Çoruh'un paylaşımı kısa sürede 30 bine yakın beğeni aldı. İşte Şevket Çoruh'un o paylaşımı;

 

12-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar